Nijmeegse studenten sporten met korting

Nijmegen is een echte studentenstad. Er zijn veel leuke kroegen, restaurants en festivals. Al dat studeren en stappen draagt niet bij aan een goede conditie. Daarom geeft Rabobank Rijk van Nijmegen studenten die in Nijmegen studeren korting op hun sportkaart.

Introductie-actie 2018

Wil jij in topvorm blijven? Open dan in de periode 1 augustus 2018 tot en met 30 september 2018 een Rabo StudentenPakket en je krijgt éénmalig 30 euro korting op je studentensportkaart van het Radboud Sportcentrum. Heb je al een Rabo StudentenPakket bij een andere Rabobank? Geen probleem! Verhuis je rekening in deze periode naar Rabobank Rijk van Nijmegen en ook dan ontvang je eenmalig 30 euro korting.

Hoe werkt het?

Heb je nog géén rekening bij de Rabobank?

 • Open uiterlijk 30 september 2018 op één van de kantoren van Rabobank Rijk van Nijmegen een nieuw Rabo StudentenPakket.
 • Vul uiterlijk 15 oktober 2018 onderaan deze pagina het digitale kortingsformulier in.

Heb je al een Rabo StudentenPakket bij een andere lokale Rabobank en wil je deze verhuizen naar Rabobank Rijk van Nijmegen?

 • Geef uiterlijk 30 september 2018 telefonisch óf via het kantoor aan je huidige lokale Rabobank door dat je je studentenrekening wilt verhuizen naar Rabobank Rijk van Nijmegen (vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen).
 • Ben je jonger dan 18 jaar en wil je je bestaande Rabo StudentenPakket verhuizen naar Nijmegen? Dan ben je verplicht de verhuizing samen met één van je ouders door te geven op het kantoor van je huidige lokale Rabobank (vergeet niet om beiden een geldig legitimatiebewijs mee te nemen).
 • Vul uiterlijk 15 oktober 2018 onderaan deze pagina het digitale kortingsformulier in.

Heb je een Rabo JongerenRekening bij Rabobank Rijk van Nijmegen en wil je deze omzetten naar een Rabo StudentenPakket?

 • Zet je huidige Rabo JongerenRekening uiterlijk 30 september 2018 telefonisch of via één van de kantoren van Rabobank Rijk van Nijmegen om naar het Rabo StudentenPakket.
 • Vul uiterlijk 15 oktober 2018 onderaan deze pagina het digitale kortingsformulier in.

Actievoorwaarden 2018

Informatie over het Rabo StudentenPakket

Digitale kortingsformulier studentensportkaart

Doorlopende actie

Heb je een Rabo StudentenPakket maar heb je deze niet geopend in de periode 1 augustus 2018 tot en met 30 september 2018? Alle studenten van de Radboud Universiteit en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met een Rabo StudentenPakket bij Rabobank Rijk van Nijmegen die sporten bij het Radboud Sportcentrum, komen tijdens hun studie één keer in aanmerking voor een korting van 15 euro op hun studentensportkaart.

Je krijgt 15 euro korting als je:

 • studeert aan de Radboud Universiteit of Hogeschool van Arnhem en Nijmegen;
 • een Rabo StudentenPakket hebt bij Rabobank Rijk van Nijmegen;
 • de 15 euro korting nog niet eerder hebt gekregen;
 • geen gebruik hebt gemaakt van het actieaanbod van 30 euro korting dat jaarlijks geldt tijdens de introductieperiode.

Je kunt het digitale kortingsformulier onderaan deze pagina invullen.

Actievoorwaarden ’15 euro korting sportkaart’

Digitale kortingsformulier studenten sportkaart

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven