Nijmeegse studenten sporten met korting

Nijmegen is een echte studentenstad. Er zijn veel leuke kroegen, restaurants en festivals. Al dat studeren en stappen draagt niet bij aan een goede conditie. Daarom geeft Rabobank Rijk van Nijmegen studenten die in Nijmegen studeren korting op hun sportkaart.

Introductie-actie 2017

Wil jij in topvorm blijven? Open dan in de periode 1 augustus 2017 tot en met 30 september 2017 een Rabo StudentenPakket en je krijgt éénmalig 30 euro korting op je studentensportkaart van het Radboud Sportcentrum. Heb je al een Rabo StudentenPakket bij een andere Rabobank? Geen probleem! Verhuis je rekening in deze periode naar Rabobank Rijk van Nijmegen en ook dan ontvang je eenmalig 30 euro korting.

Hoe werkt het?

Heb je nog géén rekening bij de Rabobank?

 • Open uiterlijk 30 september 2017 op één van de kantoren van Rabobank Rijk van Nijmegen een nieuw Rabo StudentenPakket (hiervoor kun je het beste een afspraak maken door te bellen met 024 381 85 00).
 • Vul uiterlijk 15 oktober 2017 het digitale kortingsformulier in op de website van het Radboud Sportcentrum.

Heb je al een Rabo StudentenPakket bij een andere lokale Rabobank en wil je deze verhuizen naar Rabobank Rijk van Nijmegen?

 • Geef uiterlijk 30 september 2017 telefonisch óf via het kantoor aan je huidige lokale Rabobank door dat je je studentenrekening wilt verhuizen naar Rabobank Rijk van Nijmegen (vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen).
 • Ben je jonger dan 18 jaar en wil je je bestaande Rabo StudentenPakket verhuizen naar Nijmegen? Dan ben je verplicht de verhuizing samen met één van je ouders door te geven op het kantoor van je huidige lokale Rabobank (vergeet niet om beiden een geldig legitimatiebewijs mee te nemen).
 • Vul uiterlijk 15 oktober 2017 het digitale kortingsformulier in op de website van het Radboud Sportcentrum.

Heb je een Rabo JongerenRekening bij Rabobank Rijk van Nijmegen en wil je deze omzetten naar een Rabo StudentenPakket?

 • Zet je huidige Rabo JongerenRekening uiterlijk 30 september 2017 telefonisch of via één van de kantoren van Rabobank Rijk van Nijmegen om naar het Rabo StudentenPakket.
 • Vul uiterlijk 15 oktober 2017 het digitale kortingsformulier in op de website van het Radboud Sportcentrum.

Actievoorwaarden ‘Korting Sportkaart Introductie 2017’

Informatie over het Rabo StudentenPakket

Digitale kortingsformulier Radboud Sportcentrum

Doorlopende actie

Heb je een Rabo StudentenPakket maar heb je deze niet geopend in de periode 1 augustus 2017 tot en met 30 september 2017? Alle studenten van de Radboud Universiteit en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met een Rabo StudentenPakket bij Rabobank Rijk van Nijmegen die sporten bij het Radboud Sportcentrum, komen tijdens hun studie één keer in aanmerking voor een korting van 15 euro op hun studentensportkaart.

Je krijgt 15 euro korting als je:

 • studeert aan de Radboud Universiteit of Hogeschool van Arnhem en Nijmegen;
 • een Rabo StudentenPakket hebt bij Rabobank Rijk van Nijmegen;
 • de 15 euro korting nog niet eerder hebt gekregen;
 • geen gebruik hebt gemaakt van het actieaanbod van 30 euro korting dat jaarlijks geldt tijdens de introductieperiode.

Je kunt het digitale kortingsformulier op de website van het Radboud Sportcentrum invullen.

Actievoorwaarden ’15 euro korting sportkaart’

Digitale kortingsformulier Radboud Sportcentrum

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven