Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Rijk van Nijmegen verdeelde maar liefst 100.000 euro onder de 177 verenigingen en stichtingen die dit jaar voor het eerst meededen aan de Rabobank Clubkas Campagne. 

De leden van Rabobank Rijk van Nijmegen konden in mei maximaal vijf stemmen uitbrengen op clubs die zij een warm hart toedragen. In totaal brachten 4.965 leden van de bank hun stem uit. Iedere stem was € 4,23 waard. 

Meeste stemmen

Zonnebloem Nijmegen kreeg de meeste stemmen. Uit handen van Antoine Driessen, directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen, ontvingen zij een cheque ter waarde van € 3.080,96. De bijdrage wordt besteed aan een muzikaal uitje voor de gasten ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Zonnebloem afdeling Regio Nijmegen.

Met een bedrag van € 2.585,81 staat Stichting Kindervakantiewerk Groesbeek op een tweede plek, gevolgd door Okie Dokie Dorp Wijchen met een bedrag van € 2.463,08. Stichting Kindervakantiewerk Groesbeek bestaat dit jaar 50 jaar en wil dit jaar met de bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne extra uitpakken en een mascotte ontwerpen. Okie Dokie Dorp besteedt de bijdrage aan het opknappen van de omroepcaravan en de aanschaf van een nieuw geluidssysteem.

De volledige stemuitslag is onderaan deze pagina te vinden.

Verenigingsleven ondersteunen

‘Het is fantastisch om te merken hoe de Rabobank Clubkas Campagne in dit introductiejaar is gaan leven bij de verenigingen en leden van onze bank’, aldus Antoine Driessen. ‘Het is een mooi voorbeeld van hoe wij als coöperatieve bank met behulp van ledeninvloed het rijke verenigingsleven in de regio kunnen steunen. In totaal heeft 20% van onze leden een uitgebracht. Een score waar we trots op zijn!’

Klik hier voor de volledige stemuitslag (PDF)

Nijmegen, 29-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn