Verrijk je studie

Word lid van ons Studentennetwerk. Ga met ons mee op safari door de regio, leer lokale professionals kennen en denk mee over ondernemersvragen. Én regel je geldzaken voortaan gemakkelijk en voordelig met een Rabo Studentenpakket. De Rabobank wil samen met RvN@ studenten helpen om goed voorbereid te zijn op de toekomst. RvN@ verbindt studenten en ondernemers om samen te werken aan economische en maatschappelijke vraagstukken van de regio. Als lid van ons Studentennetwerk breid je je netwerk uit en denk je actief mee. Je studententijd wordt zo de periode waarin je jezelf nog meer ontwikkelt en je ambities gaat waarmaken.

Rabo StudentenPakket openen

Heb je nog geen Rabo Studentenpakket? Vraag gemakkelijk jouw Rabo Studentenrekening online aan via rabobank.nl/studenten. Bankier je bij een andere bank maar wil je graag overstappen? Maak dan gebruik van onze gratis overstapservice via rabobank.nl/overstappen. Wil je toch liever langskomen om dit betaalpakket te openen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs door te bellen naar (088) 722 66 00.

Maak kennis met ons Studentennetwerk

Op 14 december (van 16.00 uur – 19.30 uur) ben je van harte welkom om deel te nemen aan de Rabo@LABclub. Een netwerkborrel van RvN@LAB powered by Rabobank. De perfecte gelegenheid om eens informeel kennis te maken met ons Studentennetwerk, lokale ondernemers en professionals.

Meld je aan

Wil je jezelf aanmelden voor ons Studentennetwerk of meer informatie over de Rabo@LABclub?

Klik hier voor meer informatie!

Rabobank Rijk van Nijmegen - Verrijk je studie!

Terugkijken

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven