Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan sluiten wij een deel van onze kantoren en hebben de overige kantoren aangepaste openingstijden. Onze vestigingen in Groesbeek (Dorpsstraat 19), Malden (Promenade 12) en Wijchen (Oude Klapstraat 74) zijn tot nader order gesloten.

De vestiging in Nijmegen (Keizer Karelplein 1) hanteert gewijzigde openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur (ma t/m vr). Buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via 088 722 66 00.

Gewijzigde openstelling tijdens feestdagen

Onze vestigingen zijn op de volgende dagen gesloten:

  • Maandag 13 april (Pasen)
  • Maandag 27 april (Koningsdag)
  • Donderdag 21 mei (Hemelvaart)
  • Maandag 1 juni (Pinksteren)

Ook tijdens de feestdagen regel je gemakkelijk zelf de meeste bankzaken in de Rabo App. Nog geen Rabo App? Kijk dan op rabobank.nl/zelfregelen

Hypotheek Inloopspreekuur

Wij helpen je graag bij het regelen van je hypotheek. Jouw gezondheid en die van onze medewerkers staat daarbij voorop. Wil je een afspraak maken? Dan hoef je daar de deur niet voor uit. Dit kan eenvoudig en veilig online via een videogesprek. Zo beperken we het fysieke contact om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Neem telefonisch contact met ons op via 088 722 66 00. Of plan, waar en wanneer het jou uitkomt, een online videogesprek in met een van onze adviseurs via onderstaande button.

We hopen op je begrip en we wensen je veel sterkte en gezondheid toe.

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven