Voorleesfeestje 11 september

Voorleesfeestje

Voorlezen is leuk en belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Op schoot bij oma of opa, op school, de bibliotheek én op woensdag 11 september ook bij jouw Rabobank!

Week van de Alfabetisering

Van 9 tot en met 15 september is de week van de Alfabetisering. Samen met gemeenten, bedrijven, scholen en vele tienduizenden mensen komt Rabobank Rijk van Nijmegen in actie voor een positieve leercultuur en een leven lang ontwikkelen.

Week van de Alfabetisering

'Voorleesfeestje'

Dat doen we door op 11 september een kinderboekenschrijver uit te nodigen die deze middag omtovert tot een 'Voorleesfeestje'. Om 14.30 uur ben je samen met je kind van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen (Keizer Karelplein 1). Het 'Voorleesfeestje' start om 15.00 uur en is om 16.30 uur afgelopen. Na afloop ontvang je een leuk aandenken cadeau.

Aanmelden

Is jouw kind tussen de 6 en 8 jaar en wil je samen met je kind hierbij aanwezig zijn? Meld je dan (kosteloos) aan via onderstaande button. Let op: wees er snel bij. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Heb je vragen over het Voorleesfeestje? Neem dan contact met ons op via dagelijksebankzaken.rvn@rabobank.nl of bel naar: (024) 381 85 00.

We zien je graag op 11 september!

Meld je aan

14-8-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn