Rabobank Rijn en Heuvelrug steekt de handen uit de mouwen

Aandeel In Elkaar Week

De eerste week van oktober was ‘Aandeel In Elkaar Week’ bij Rabobank Rijn en Heuvelrug. ‘Meer dan 100 enthousiaste medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug én collega’s van Rabobank Nederland die in deze regio wonen, hebben zich deze week ingezet bij 17  vrijwilligersprojecten in de omgeving van de bank. Het is fantastisch om op deze manier écht onze betrokkenheid bij de omgeving te tonen’, aldus Robert Paul Jorna, themamanager Lokale Leefomgeving.

Vrijwilligerswerk

De Rabomedewerkers bleken van vele markten thuis en zetten zich bij uiteenlopende activiteiten in: het bereiden van een lunch met statushouders, het verzorgen van gastlessen om kinderen te leren omgaan met geld, het maken van speeltoestellen in een speelbos bij Griftenstein & Zorg en het organiseren van spelletjesmiddagen in verschillende verzorgingstehuizen, waaronder het Leendert Meeshuis in Bilthoven. Benieuwd naar een registratie bij een van deze projecten? Klik dan hieronder voor de videocompilatie.

Klik hier voor de terugblik op de Aandeel In Elkaar Week

Betrokken bij de regio

Rabobank Rijn en Heuvelrug is het hele jaar door betrokken bij de regio en versterkt de omgeving in sociaal-economisch en maatschappelijk opzicht.

Migchel Dirksen, directievoorzitter Rabobank Rijn en Heuvelrug vult aan: ‘De Aandeel In Elkaar Week is een van de voorbeelden van maatschappelijk betrokken ondernemen, maar we doen meer. Met het Rabo Stimuleringsfonds ondersteunen we lokale projecten die de regio versterken. En via onze nieuwe sponsorstrategie en de Rabo Clubkas Campagne helpen we het lokale verenigingsleven. Op die manier zetten we ons zo breed mogelijk in voor het verbeteren van woon- en leefomgeving van onze klanten’.

29-10-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn