Een bijzondere disco avond voor Stichting Djoin in De Kameel

Op zaterdagavond 14 april werd het bestuur van Stichting Djoin blij gemaakt met een mooie cheque van de Rabobank. Het bedrag van € 500 mag besteed worden aan een nieuw mengpaneel en een nieuwe computer. 

Stimulering van jeugdactiviteiten

Stichting Djoin organiseert activiteiten voor de jeugd in Den Dolder en omstreken (zoals een maandelijkse disco), met name gericht op de jeugd van 8-12 jaar. Tijdens de disco-avond afgelopen zaterdag kwam Migchel Dirksen, directievoorzitter van Rabobank Rijn en Heuvelrug, de cheque persoonlijk overhandigen. Ongeveer 50 kinderen verwelkomden het bezoek met veel gejoel en kabaal! De noodzaak van nieuwe apparatuur werd later op de avond wel duidelijk toen tijdens de pubquiz de muziek uitviel….. Stichting Djoin is ruim 15 jaar geleden gestart met een subsidie uit het Rabo Stimuleringsfonds om een voetbalkooi voor kinderen in Den Dolder te realiseren. De kooi staat er nog steeds en ook de disco-avonden zijn een succes geweest voor veel kinderen. De cheque is een mooie stimulans om hiermee door te gaan! 

Rabo Stimuleringsfonds

Ook een aanvraag doen voor het Rabo Stimuleringsfonds? Kijk op www.rabobank.nl/rh onder ‘Samen bereik je meer dan alleen’ voor meer informatie en voorwaarden of klik op de onderstaande link.

Rabo Stimuleringsfonds

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven