Een week lang beleggen!

beleggen

Van maandag 4 t/m 8 november organiseren wij de ‘Week van Beleggen’, een week vol verschillende, aan beleggen gerelateerde bijeenkomsten. Of je nu een spaarder bent, die meer wilt weten over beleggen of al meer ervaring hebt en wilt weten of je de juiste keuzes maakt, er is in deze week voor elk wat wils. Je bent van harte welkom!

Voor de beginnende belegger

Wil je ook meer bereiken met je geld? Kom dan naar de gratis workshop ‘Bereik meer met je geld’ op donderdag 7 november. In 1,5 uur leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn om je toekomstige keuzes waar te kunnen maken. We laten je zien hoe je een mooi bedrag kunt opbouwen en helpen je om een financieel goede keuze te maken. Zo kun je meer bereiken met je geld. K op https://rabo.nl/rh/meermetjegeld  voor meer informatie en om je in te schrijven.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven

Lunchbijeenkomst 'haal meer uit uw spaargeld!'

We hebben momenteel een historisch lage spaarrente. Weet jij of jouw vermogen bestand is tegen hoge inflatie en lage spaarrentes? En hoe jouw financiële positie er over een aantal jaar uitziet? Graag informeren wij je over de mogelijkheden die je bij de Rabobank hebt om meer rendement uit jouw spaargeld te halen tijdens een lunchbijeenkomst op vrijdag 8 november bij de Landgoederij in Bunnik.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven

Rabo Big Picture: vooruitzichten voor de ervaren beleggers

Meer weten over actuele economische onderwerpen zoals de Brexit, globalisering, de handelsoorlog tussen de VS en China en hoe al deze factoren invloed hebben op onze economie en beurs? Tijdens Rabo Big Picture gaat econoom en journalist Mathijs Bouman in op al deze onderwerpen. Daarnaast neemt beleggingsadviseur Henk Duijst je mee in de vooruitzichten en verwachtingen op beleggingsgebied.

Kom jij ook naar de Rabo Big Picture? Klik hier en meld je aan!

Beleggingsadvies

Kun je niet aanwezig zijn bij een van de bijeenkomsten, maar wil je wel weten of beleggen iets voor je is? Of beleg je al en wil je weten of je de juiste beleggingsbeslissingen neemt? Maak dan een afspraak om eens te overleggen over jouw vermogen. Onze beleggingsexperts geven je kosteloos advies.

Klik hier om direct een afspraak te maken

14-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn