Iedere dinsdag inloopspreekuur voor startende ondernemers

startersteam MKB

Bent u van plan een eigen bedrijf te beginnen? Met de Rabobank gaat u sterk van start. Vanaf 1 april bent u iedere dinsdag tussen 15.00 tot 17.00 uur van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze accountmanagers MKB. Een afspraak maken is niet nodig. 

Loop binnen voor vrijblijvend advies

Bij het opstarten van een onderneming komt veel kijken, ook als het gaat om financiële zaken. Rabobank heeft tal van producten en hulpmiddelen om startende ondernemers een vliegende start te geven.  Heeft u vragen over het openen van een zakelijke rekening, verzekeringen, een financiering, internationaal betalen of pinmogelijkheden? Iedere dinsdagmiddag bent u van 15.00 tot 17.00 uur van harte welkom tijdens ons inloopspreekuur op onze kantoren in Zeist, Driebergen, Houten, Wijk bij Duurstede en Bilthoven.  

Kennis van uw omgeving en sector

Onze accountmanagers MKB zijn graag uw sparringpartner en denken actief met u mee over zaken als betalingsmogelijkheden, passende producten en oplossingen voor (maatwerk)financieringen. Dankzij jarenlange ervaring, sectorkennis en actieve betrokkenheid in de regio weten zij  wat er speelt en waar u tegenaan loopt bij de start van uw onderneming.

Lees meer over onze producten en diensten

21-3-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn