Masterclass: Sales Psychologie

Masterclass Sales Psychologie

Wat houdt jou tegen je dienst of product te verkopen? En wil je weten hoe je daar van af komt? Rabobank Rijn en Heuvelrug organiseert samen met de OndernemersKring Wijk bij Duurstede op 21 september de Masterclass Sales psychologie waar Arjaen Smits ervoor zorgt dat deze drempels om acquisitie te doen, worden weggenomen en dat het succes van de acquisitie wordt verhoogd.

Sales psychologie

Of je het nou sales of acquisitie noemt, het gaat altijd om twee mensen die met elkaar praten en overwegen om samen te werken. Wat je ook aanbiedt, je klant is een mens en mensen kopen op dezelfde manier. Behoefte hebben, waarde inschatten, afwegen en beslissen. Dit proces is voor iedereen gelijk en daarmee een “must know” voor ondernemers en verkopers.

Jijzelf daarentegen wordt bij het aanbieden van je dienst of product ook gehinderd door gêne, angst voor afwijzing, aannames, verkeerde associaties, onderwaardering, schuldgevoel en nog tientallen andere menselijke maar tegelijk belemmerende ideeën en emoties.

Programma en locatie

  • 19.00 uur        Ontvangst
  • 19.30 uur        Opening
  • 20.00 uur        Masterclass Sales Psychologie
  • 22.00 uur       Afsluitende borrel

De masterclass zal op 21 september plaatsvinden bij Aegir Marine, Molenvliet 34, 3961 MV Wijk bij Duurstede.

Aanmelden

Om je in te schrijven voor de Masterclass Sales Psychologie klik op onderstaande link.

Inschrijven Masterclass Sales Psychologie

Vragen?

Wil je meer weten? Neem dan contact met Rabobank Rijn en Heuvelrug. Bereikbaar via telefoonnummer 030 224 66 22 en via de e-mail mkb.rh@rabobank.nl.

Wijk bij Duurstede, 3-7-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn