Masterclass Succesvol verkopen

Masterclass Succesvol verkopen

Om als ondernemer gezond te groeien, is het van belang te werken aan uw onderneming én uw ondernemersvaardigheden.
Rabobank helpt u graag bij het realiseren van uw ambities. Daarom organiseren wij een masterclass 'Succesvol verkopen', op dinsdagavond 19 juni aanstaande.

Succesvol verkopen

Verkopen is een houding, een manier van denken en doen. Daarbij speelt niet zozeer de vraag of de verkoper iets verkoopt, maar meer of de klant iets kóópt. Dat is een wezenlijk verschil in benadering. Wat gebeurt er in ons brein en dat van de klant? Hoe kunnen wij de ander triggeren? Hoe pikken wij dingen op en hoe blijvendingen in ons brein bewaard?

Bij de masterclass Succesvol verkopen staat de 'BrainBoost® verkooptactiek' centraal. Deze is mede gebaseerd op de nieuwste inzichten op neurocognitief gebied en is een mooie combinatie van verdiepende inzichten en praktisch toepasbare tools. Docent is Robbert Vos, een zeer ervaren en gedreven trainer op het gebied van verkopen op sales- en managementniveau.

Programma

19.00u  Ontvangst
19.30u  Start masterclass
21.45u  Gelegenheid om te netwerken
22.15u  Einde

Locatie: Rabobank, Utrechtseweg 25 in Zeist.

Interesse?

Wilt u samen met andere ondernemers nieuwe inzichten en inspiratie opdoen op het gebied van verkopen op sales- en managementniveau? Meld u dan zo snel mogelijk - maar uiterlijk 4 juni - aan voor deze masterclass, o.v.v. uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Toewijzing gebeurt op volgorde van aanmelding. 

Aanmelden

7-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn