Rabo miniMaster voor ondernemers

Rabo miniMaster voor ondernemers

Samen werken aan groei

Als ondernemer weetje dat investeren in je bedrijf, je personeel én jezelf de basis is voor continuïteit en succes. Maar hoe vind je tijd voor innovatie en ontwikkeling van je bedrijf? De dagelijkse praktijk kent immers uitdagingen te over.

Rabo miniMaster Ondernemers; compact, praktisch en hoogwaardig

Rabobank Rijn en Heuvelrug biedt in samenwerking met de Rabo Ondernemers Academie, de Rabo miniMaster Ondernemers aan. Een compact, praktisch en hoogwaardig managementprogramma speciaal voor ondernemers zoals jij. Het programma is ontwikkeld door de Coöperatie Fabriek. Je doet nieuwe kennis en inzichten op, houdt je bedrijf en organisatie een spiegel voor en versterkt je lokale netwerk.

Opzet programma

Het hele programma bestaat uit 8 avondbijeenkomsten en start op 9 juni. Tijdens elke bijeenkomst wordt een essentieel aspect van ondernemen behandeld door een gerenommeerde praktijkdocent. Voorbereiden is niet noodzakelijk, actieve deelname wel. Je investering bedraagt €995- vrij van btw voor het gehele programma.

Interesse en meer informatie?

Neem contact op met Alma Lutteke (06)109 620 43 of Christian de Visser (06) 229 808 66. Zij vertellen je graag meer over dit unieke traject.

Kijk hier voor uitgebreide informatie over het programma (PDF)

Zeist, 24-2-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn