Rabobank Rijn en Heuvelrug steekt de handen uit de mouwen

De nieuwe Donderberg, 17 exclusieve appartementen in Leersum

Rabobank Rijn en Heuvelrug is het hele jaar door betrokken bij de regio en versterkt de omgeving in sociaal-economisch en maatschappelijk opzicht. Tijdens de Aandeel In Elkaar Week legt de bank hier nog eens extra de focus op. In deze week, van 1 t/m 4 oktober, steken de medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug massaal de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de regio.

Vrijwilligerswerk

Meer dan 100 enthousiaste medewerkers zetten zich deze week in bij diverse vrijwilligersprojecten in de omgeving van de bank. De vrijwilligersprojecten vinden onder meer plaats bij het Ewoud & Elisabeth gasthuis in Wijk bij Duurstede, het Huis van Houten, het Leendert Meeshuis in Bilthoven, Kringloopcentrum in Driebergen en stichting Reinaerde in Odijk én Zeist.

Diverse klussen

De Rabomedewerkers pakken diverse klussen aan, zoals het bereiden van een lunch met statushouders, het verzorgen van gastlessen om kinderen te leren omgaan met geld, het maken van speelactiviteiten in een speelbos en het organiseren van spelletjesmiddagen in verschillende verzorgingstehuizen.

Inzameling Dress for Succes

Daarnaast zamelen de medewerkers gedurende deze week kleding in voor Dress for Succes. Een stichting die mensen met een laag of geen inkomen goed verzorgd voor de dag laat komen voor bijvoorbeeld een sollicitatietraject.

19-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn