Steun jouw club! Doe mee aan de Rabo Clubkas Campagne

juichende jeugd

Dit jaar organiseert Rabobank Rijn en Heuvelrug de Rabo Clubkas Campagne, dé gelegenheid voor plaatselijke verenigingen en stichtingen om een donatie te verkrijgen vanuit het coöperatief dividend van Rabobank Rijn en Heuvelrug.

We verdelen € 150.000

Er is voor het jaar 2018 € 150.000 te verdelen binnen het lokale verenigingsleven. Alle 20.000 leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug mogen stemmen en bepalen daardoor hoe de € 150.000 over de deelnemende clubs wordt verdeeld. Hoe meer stemmen jullie vereniging/stichting krijgt, des te hoger jullie donatie wordt.

Inschrijven

Je kunt jouw club, via onderstaande button, vanaf dinsdag 1 mei tot en met zaterdag 1 september aanmelden voor de Rabo Clubkas Campagne. Binnen een week na de inschrijving verneem je of deze is goedgekeurd. Is dat het geval, dan kunnen jullie starten met campagne voeren; mobiliseer leden van de club, familie, vrienden en kennissen om tijdens de stemperiode in oktober hun stem uit te brengen op jouw club.

Inschrijven Rabo Clubkas Campagne

Wie kunnen er stemmen?

Alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen stemmen. Hiervoor ontvangen zij op 1 oktober per e-mail een unieke stemcode. Van 1 oktober t/m 15 oktober 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de deelnemende verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen.

Let op: alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Je kunt controleren of je al lid bent via Rabo Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat dan de laatste tabel van ‘persoonlijke gegevens’ of je lid bent van de Rabobank of niet.

Is iemand nog geen lid, maar wel klant? Dan kan hij/zij lid worden t/m 20 september. Het lidmaatschap aanvragen kan via www.rabobank.nl/rh, onder het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.

Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging/stichting uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard!

Ga voor meer informatie over de Rabo Clubkas campagne naar www.rabobank.nl/rh

19-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn