Thema-avond Vrijwilligersmanagement voor clubbestuurders

juichende jeugd

Veel verenigingen geven aan dat het moeilijk is om vrijwilligers te vinden én om ervoor te zorgen dat ze met plezier aan de slag blijven bij de club. We weten hoe belangrijk gerichte werving en oprechte waardering daarbij een rol speelt. De juiste persoon vinden op de juiste plek, aansluiten op drijfveren, kaders geven én vrijheid. Iedereen vindt dit belangrijk en wil dit realiseren. Daarom organiseert Rabobank Rijn en Heuvelrug op 13 september een thema-avond Vrijwilligersmanagement voor clubbestuurders.

Programma en aanmelden

Tijdens de sessie hebben we aandacht voor hoe u als bestuurder op beleids- en managementniveau inhoud kunt geven aan het vrijwilligersbeleid. Hoe doet u dit vanuit de hele club, iedereen, hoe brengt u het als het ware in de haarvaten van de club? Ook elementen van HRM-beleid komen aan bod en hoe dat in de vereniging kan worden toegepast. De thema-avond wordt georganiseerd op ons kantoor aan de Utrechtseweg 25 in Zeist. We ontvangen u graag vanaf 19.00 uur en starten de bijeenkomst om 19.30. Om 22.00 sluiten we af met een borrel.

Laat u inspireren!

Wilt u en/of een collega bestuurder of commissielid (max. 2 personen per club) aanwezig zijn bij deze thema-avond op donderdag 13 september? Meld u dan vóór 10 augustus aan via onderstaande button. Deelname is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden thema-avond vrijwilligersmanagement

28-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn