Vacatures ledenraad

Ledenraadslid Rabobank, iets voor jou?

Rabobank Rijn en Heuvelrug is één van de 90 lokale Rabobanken. We staan dichtbij de klant en zijn sterk geworteld in de regio Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug. Rabobank is een coöperatieve bank en heeft een ledenraad. Als ledenraadslid behartig je de belangen van leden, klanten en de bank, waarbij de continuïteit van onze bank een belangrijk uitgangspunt is.

Vacatures ledenraad

Op dit moment hebben wij enkele vacatures in de ledenraad van onze bank en daarvoor zoeken wij kandidaten. Wil jij invloed uitoefenen op het reilen en zeilen van Rabobank Rijn en Heuvelrug en de wijze waarop onze bank bijdraagt aan de maatschappelijke en economische ontwikkeling van jouw lokale leefomgeving? Krijg je energie van verbinden, wil je je netwerk uitbreiden en bestuurlijke ervaring opdoen? Dan is de rol van ledenraadslid van onze bank mogelijk iets voor jou! We hebben een profielschets gemaakt, zodat we op een zorgvuldige manier kandidaten kunnen selecteren.

Profielschets

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en heb je interesse in de boeiende rol van ledenraadslid bij onze bank? Stuur dan je motivatie met cv naar de selectiecommissie via directie.rh@rabobank.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Carry Laagland, directiesecretaresse. Zij is telefonisch bereikbaar via (030) 224 66 88. Wij zijn benieuwd naar wie jíj bent!

19-12-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn