Week van het Beleggen - 6 t/m 10 november

Beleggen

Beleggen is een actueel thema. Zeker nu de spaarrente zich op een historisch dieptepunt bevindt, kiezen steeds meer mensen voor beleggen. Rabobank Rijn en Heuvelrug organiseert van maandag 6 t/m 10 november de ‘Week van Beleggen. In die week vinden meerdere aan beleggen gerelateerde bijeenkomsten plaats voor spaarders die meer willen weten over beleggen én voor beleggers die willen weten of zij de juiste keuzes maken. U bent van harte welkom!

Beginnen met Beleggen – 6 november

We beginnen de week, heel toepasselijk, met een bijeenkomst ‘Beginnen met Beleggen’ voor iedereen die wil gaan beleggen of er nog over twijfelt. Op maandag 6 november bent u van harte welkom vanaf 19.30 uur op ons kantoor aan de Utrechtseweg 25 in Zeist. Experts geven antwoord op vragen als: 'Is beleggen wel zinvol, als je het maar een jaar of zes á zeven wilt doen? Moet je dagelijks de beurzen in de gaten houden? Zijn de risico's niet veel te groot? Aan de hand van prikkelende stellingen, wordt een compleet beeld geschetst. Waardoor u zelf kunt beslissen of beleggen iets voor u is. We sluiten de avond af met een wijnproeverij

Aanmelden kan via de link hieronder. Geeft u in het onderwerp aan Aanmelden bijeenkomst 'Beginnen met Beleggen' en vermeld in de mail uw NAW-gegevens en met hoeveel personen u aanwezig bent.

Aanmelden bijeenkomst 'Beginnen met Beleggen'

Beleggerslunch – dinsdag 7 november of vrijdag 10 november

Bent u tevreden over het netto rendement op uw vermogen? Weet u of uw vermogen bestand is tegen hoge inflatie en lage spaarrentes? En hoe uw financiële positie er over een aantal jaar uitziet? Graag informeren wij u over de mogelijkheden om meer rendement uit uw spaargeld te halen tijdens een lunchbijeenkomst op dinsdag 7 november in Van der Valk Hotel De Bilt of op vrijdag 10 november bij JOINN! in Houten van 12.00 uur tot 13.30 uur. We vertellen u over de mogelijkheden van het behalen van uw financiële wensen en doelen en nemen u mee in de verschillende mogelijkheden die er zijn om te voorkomen dat u inteert op uw vermogen. Aan bod komen o.a. financiële planning en de mogelijkheden tegenwicht te bieden aan inflatie.

Aanmelden kan via de link hieronder. Geeft u in het onderwerp aan Aanmelden Beleggerslunch' en vermeld in de mail uw NAW-gegevens en met hoeveel personen u aanwezig bent.

Aanmelden Beleggerlunch

Beleggen met emoties – 7 of 9 november

Heeft u al meer ervaring met Beleggen? Dan is de bijeenkomst ‘Beleggen met Emoties’ wellicht interessant voor op. Deze bijeenkomst organiseren we op dinsdag 7 november in het Van der Valk Hotel De Bilt en op donderdag 9 november bij Buitenplaats Amerongen. Onze beleggingsspecialist praat u bij over het huidige beleggingsklimaat en de ontwikkelingen. Daarna geeft Robeco inhoud aan en antwoord op de vraag 'Wat is de ultieme uitdaging van iedere belegger?' Iedereen wil een zo hoog mogelijk rendement met een zo laag mogelijk risico. Robeco laat zien hoe dat het voor u als belegger mogelijk is. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Aanmelden kan via de link hieronder. Geeft u in het onderwerp aan Aanmelden bijeenkomst 'Beleggen met Emotie' en vermeld in de mail uw NAW-gegevens, met hoeveel personen u aanwezig bent en welke datum u kiest.

Aanmelden bijeenkomst 'Beleggen met Emotie'

Beleggingsadvies

Kunt u niet aanwezig zijn bij een van de bijeenkomsten, maar wilt u wel weten of beleggen iets voor u is nu de spaarrente zo laag is? Of belegt u al en wilt u weten of u de juiste beleggingsbeslissingen neemt? Maak dan een afspraak om eens te overleggen over uw vermogen. Onze beleggingsexperts geven u kosteloos advies.

Maak een afspraak

Zeist, 15-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn