Week van het Beleggen

Week van het Beleggen

Van maandag 5 t/m 9 november organiseren wij de ‘Week van Beleggen’, een week vol verschillende, aan beleggen gerelateerde bijeenkomsten. Of u nu een spaarder bent die meer wilt weten over beleggen óf al meer ervaring hebt en wilt weten of u de juiste keuzes maakt, er is in deze week voor elk wat wils. U bent van harte welkom!

Voor de beginnende belegger: Workshop & Lunches

Workshop 'Bereik meer met je geld' – woensdagavond 7 november

Geen zin om door te werken tot je 71e? Wil je je studerende kinderen financieel ondersteunen? Of je hypotheek aflossen? Dan heb je straks veel geld nodig. Hoe krijg je dat bij elkaar? Tijdens de workshop ‘Bereik meer met je geld’ leer je in 1,5 uur dat een groter bedrag opbouwen ook écht mogelijk is en waarom verstandig beleggen dan vaak een logisch alternatief is. In één avond leggen we je uit welke mogelijkheden er zijn om je toekomstige keuzes waar te maken. We laten je weten hoe je een groot bedrag kunt opbouwen en helpen je om een goede keuze te maken. Zo kun je meer bereiken met je geld. We sluiten de avond af met een borrel.

Datum: 7 november 2018
Tijd: 19.00 uur tot 20.30 uur
Locatie: Rabobank Rijn en Heuvelrug, Utrechtseweg 25 in Zeist

Inschrijven 'Bereik meer met je geld'

Beleggerslunches

Graag informeren wij u over de mogelijkheden om meer rendement uit uw spaargeld te halen tijdens een lunchbijeenkomst op maandag 5 november op ons kantoor aan de Utrechtseweg 25 in Zeist of op vrijdag 9 november bij JOINN! in Houten van 12.00 uur tot 13.30 uur.

Onder het genot van een lunch, vertellen we u over de mogelijkheden die er zijn om uw financiële wensen en doelen te behalen en om te voorkomen dat u inteert op uw vermogen. Aan bod komen o.a. financiële planning en de mogelijkheden tegenwicht te bieden aan inflatie.

Datum: 5 & 9 november 2018
Tijd: 12.00 tot 13.30 uur
Locatie:
5 november > Rabobank Rijn en Heuvelrug, Utrechtseweg 25, Zeist
9 november > JOINN!, Onderdoor 5, Houten

Inschrijven

Voor de meer ervaren belegger

Big Picture & Blockchain – dinsdagavond 6 november

Al meer ervaring met beleggen? Dan is de bijeenkomst ‘Big Picture & Blockchain’ wellicht interessant voor u. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 6 november op ons kantoor aan de Utrechtseweg 25 in Zeist.

Onze beleggingsspecialist Henk Duijst praat u bij over het huidige beleggingsklimaat en de ontwikkelingen. Daarna gaat Georges de Boeck, econoom bij RaboResearch in op blockchain. is misschien wel de grootste innovatie sinds internet, maar wat is het eigenlijk en wat kunt u ermee?

Datum: 6 november 2018
Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
Locatie: Rabobank Rijn en Heuvelrug, Utrechtseweg 25 in Zeist

Inschrijven

Advies?

Kunt u niet aanwezig zijn bij een van de bijeenkomsten, maar wilt u wel weten of beleggen iets voor u is? Of belegt u al en wilt u weten of u de juiste beleggingsbeslissingen neemt? Maak dan een afspraak om eens te overleggen over uw vermogen. Onze beleggingsexperts geven u kosteloos advies.

Maak een afspraak

Zeist, 11-10-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn