Wijziging dienstverlening Bilthoven en Wijk bij Duurstede

Bilthoven

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken telefonisch, online via video/chat of via de Rabo App. De maatregelen tegen het coronavirus versterken deze behoefte voor online bankieren. Daarom passen wij onze dienstverlening aan. Per 1 april sluiten onze kantoren in Bilthoven en in Wijk bij Duurstede. Deze kantoren zijn op dit moment al gesloten.

Vestigingen Rabobank

U bent van harte welkom in een van de andere Rabobankvestigingen in de omgeving. Het dichtstbijzijnde Rabobankkantoor in de omgeving van Bilthoven vindt u aan de Utrechtseweg 25 in Zeist (ma t/m vr 09.00-17.00 uur) of aan het Kerkplein 9 in Soest (ma 13.00-17.30 uur, di t/m vr 09.30-17.30 uur). In de omgeving van Wijk bij Duurstede kunt u bijvoorbeeld terecht bij de Rabobank aan het Hofspoor 1 in Houten (ma t/m vr 09.00-17.00 uur).

Geldautomaten en stortapparaten

De geldverwerkende automaten van de Rabobank, ING en ABN AMRO maken plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. De locaties en actuele openingstijden van de automaten van Geldmaat vindt u op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Lees meer informatie

We zijn er voor u!

Dat blijven we ook. Bent u nog niet vertrouwd met onze online dienstverlening en lukt het u niet om een van onze kantoren te bezoeken? Dan komt een van onze mobiele adviseurs graag naar u toe om u te helpen bij uw dagelijkse bankzaken. Denk hierbij aan hulp bij het (starten) met mobiel- of internetbankieren, het regelen van een volmacht of de financiële afhandeling bij overlijden. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Wilt u een afspraak maken? Bel ons via (030) 224 66 66.

Bilthoven en Wijk bij Duurstede, 2-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn