Contant geld storten verandert vanaf 10 december

Contant geld storten verandert vanaf 10 december

In de afgelopen twee maanden heeft u gebruik gemaakt van de sealbagautomaat op ons voormalig kantoor Bozenhoven 93 in Mijdrecht. Vanaf 10 december is dit niet langer mogelijk. In dit bericht leggen wij u graag uit waarom, wat er in maart voor terugkomt en wat goede alternatieven zijn voor deze periode.

Geldmaat

Alle geld verwerkende automaten in Nederland van de ABN-Amro Bank, ING en Rabobank worden vanaf dit jaar beheerd door Geldmaat. Deze drie banken hebben van oudsher automaten staan bij hun eigen vestigingen. Door Geldmaat wordt gekeken naar de juiste plekken om automaten te plaatsen, met een goede spreiding. Geldmaat is momenteel hard aan het werk om automaten om te bouwen en de spreiding van automaten te optimaliseren.

In Mijdrecht komt daarom, uiterlijk begin maart 2021, een nieuwe Geldmaat sealbag-afstortmogelijkheid. Dit is op een andere locatie, dan u nu afstort, namelijk op het Burgemeester Haitsmaplein 3 in Mijdrecht. Dit is de voormalige vestiging van de ING Bank. De sealbag-automaat op Bozenhoven 93 in Mijdrecht wordt per 10 december door Geldmaat gesloten.

Ondanks onze gesprekken heeft Geldmaat de planning niet veranderd, waardoor tot onze spijt nu maximaal drie maanden tijd zit tussen het afsluiten van de sealbagautomaat op Bozenhoven en het in werking zijn van de Geldmaat-sealbagautomaat op het Burg. Haitsmaplein. Anders dan in maart dit jaar, toen in Mijdrecht de automaat plotseling gesloten werd, zijn er nu wel werkbare alternatieven om uw contante geld af te storten.

Alternatieven ter overbrugging van de periode 10 december 2020 tot maart 2021

Zonder sealbag:

Een aantal automaten van Geldmaat is inmiddels geschikt om contant geld te storten zonder sealbag. Ook is het stortingsapparaat bij de Rabobank in Woerden in gebruik. Deze automaten kunnen maximaal 200 biljetten per storting verwerken. U kunt hier ook geld opnemen. Deze automaten vindt u op de volgende locaties:

  • Primera De Jong, Lindeboom 16 in Mijdrecht
  • The Read Shop, Plevierenlaan 21 in Vinkeveen
  • Primera Kennedyplein, Kennedyplein 13 in Nieuwkoop
  • Rabobank Rijn en Veenstromen, Middellandse Zee 15 in Woerden

Checkt u voordat u gaat storten of de automaat in werking is en de exacte openingstijden op dat moment. Die kunt u vinden op: www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Met sealbag:

  • De sealbagautomaat op de Rijnstraat 89 in Woerden is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur.
  • In Aalsmeer vindt u een sealbagautomaat op Praamplein 4. Deze is geopend van 6.00 uur tot 18.30 uur.

Wij begrijpen dat deze veranderingen ook aanpassingen voor u betekenen. Door de aanwezige alternatieven gaan we er van uit dat we deze periode van drie maanden samen kunnen overbruggen. Mocht u daar graag met een accountmanager over in gesprek gaan, omdat u tegen zaken aanloopt die wij niet hebben voorzien, neem gerust contact op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0348) 42 70 05 of via een mail aan bedrijven.rv@rabobank.nl.

10-12-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn