Dienstverlening sealbagautomaten

Ondernemer

In april werd in korte tijd de dienstverlening van onze sealbagautomaten aangepast. Omdat we te maken kregen met een reeks plofkraken op sealbagautomaten zijn extra veiligheidsmaatregelen getroffen, zoals sluiting van een aantal sealbagautomaten en de noodzaak om de overige automaten dagelijks te laten legen.

Sealbagautomaat in Mijdrecht gaat weer open!

Nog steeds is de beschikbaarheid van de automaten door dit extra legen beperkt van 06.00 tot 18.30 uur. Maar... de sealbagautomaat op kantoor Bozenhoven in Mijdrecht is heropend!

Wij hebben u als ondernemer gehoord. Natuurlijk was de noodzaak van de sluiting van een aantal sealbagautomaten voor ons ook een plotselinge maatregel en hadden wij op dat moment geen keuze in welke automaten open bleven ten tijde van de maatregel. Maar u heeft van u laten horen en wij daarom ook: we hebben met het aanvoeren van uw goede argumenten kunnen bereiken dat we de sealbagautomaat in Mijdrecht weer konden heropenen per 10 juni. Het overzicht van beschikbare sealbagautomaten in de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen is per 10 juni als volgt:

  • Woerden, Rijnstraat 89 
  • Bodegraven, Markstraat 1- 7
  • Mijdrecht, Bozenhoven 93

Weten welke sealbagautomaat bij u in de buurt beschikbaar is? Kijk op de locatiewijzer van Geldmaat of klik op de onderstaande link.

Bekijk hier de de locatiewijzer

16-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn