Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijssen-Enter. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 5200 leden van Rabobank Rijssen-Enter. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijssen-Enter. 

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Gratis les bij Studio Peetlein

Voor leden van Rabobank Rijssen-Enter heeft Studio Peetlein een mooi aanbod. Bij inschrijving voor een cursus van 10 lessen, ontvangt u namelijk één les gratis! Start in januari. 

Gratis les bij Studio Peetlein

Opgeven via

De waarde van uw woning weten?

Bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Wilt u binnenkort verhuizen? Ten Hove Makelaardij & Taxaties komt graag langs voor een GRATIS waardebepaling. In een oriënterend gesprek bepaalt u samen de strategie die bij u en de verkoop van uw woning past. Ten Hove Makelaardij & Taxaties, Bouwstraat 39 te Rijssen. Tel. 0548-540868 / info@tenhove.nl

Gratis waardebepaling woning

Lees meer

Beleef je bruiloft in 3D

Wilt u uw feest of bruiloft echt kunnen herbeleven, keer op keer? Dat kan met een trouwfilm van ‘Relive Your Wedding’! De trouwfilm is te bekijken online en offline op diverse manieren zoals op uw telefoon, computer of in een VR bril. Voor de leden van de Rabobank bieden we een eenmalige korting van €100 euro op afname van een Virtual Reality trouwfilm. De actie loopt tot 31 januari 2019. 

Beleef je bruiloft in 3D

Meer info

Kom naar de Military Boekelo

Military Boekelo behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours en de Oer Twentse gezellige sfeer met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. Het evenement is reeds meerdere keren door de sporters uitgeroepen tot de beste Military ter wereld. Ook u kunt erbij zijn tijdens de Cross op zaterdag 13 oktober. In plaats van € 27,50 betaalt u slechts €16,50 per persoon. U kunt tot en met 12 oktober online een ticket bestellen op www.military-boekelo.nl/rabobank. Vermeld bij de betaling de code: Rabobank2018. Uw korting wordt dan direct verrekend.

Kom naar de Military Boekelo

www.military-boekelo.nl/rabobank

10% korting bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen

De Dublin Lounge-dining serie is eindeloos te combineren. Stel uw eigen  Lounge-dining set samen en wanneer u 8 onderdelen of meer van de Dublin Serie bestelt, ontvangt u een korting van 10% over de gehele bestelling. Ga naar www.4seizoenentuinmeubelen.nl en gebruikt de actiecode 'DUBLINKORTING' bij het afronden van uw bestelling. De korting wordt direct verrekend.

Prinsenkwartier

Ga naar de aanbieding

Eerste drankje van het huis

Leden van Rabobank Rijssen-Enter genieten van exclusief voordeel. Voor een ieder die het magazine (4-2017) kan tonen bij Letz Meat in Enter, is het eerste drankje van het huis. Kom kennismaken met onze bijzonder smaakvolle bereidingswijze van het vlees! Ervaar het grillen op de Mibrasa.
Let'z Meat
Rijssenseweg 2a
7468 AC, Enter
0547 - 820 396

Eerste drankje van het huis bij Letz Meat

www.letz-meat.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven