Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Rijssen-Enter. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 5200 leden van Rabobank Rijssen-Enter. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Rijssen-Enter. 

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Gratis drankje

Als lid van Rabobank Rijssen-Enter geniet u van exclusief voordeel. Tegen inlevering van de bon uit Dichterbij 3-2018, ontvangt u bij Gasterij 't Middenplein in Enter een gratis drankje naar keuze*.

*Aanbieding geldt bij afname van een diner. De actie loopt t/m 31 oktober 2018.

Gasterij 't Middenplein
Middenplein 19 in Enter
0547-388 539

Gratis drankje

www.hetmiddenplein.nl

10% korting bij GeWoon Janette

Meubels, accessoires, decoratie maar ook verf en behang. Gewoon Janette biedt een rijkdom aan eigenzinnige artikelen. Om weg te geven, maar ook om jezelf eens te verwennen. Binnenlopen is vrijblijvend en tegen inlevering van de bon in Dichterbij 3-2018, ontvangt u als lid van Rabobank Rijssen-Enter, 10% korting op één willekeurig artikel.

Deze actie is geldig t/m 30 november 2018.

10% korting bij GeWoon Janette

Kom naar de Military Boekelo

Military Boekelo behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours en de Oer Twentse gezellige sfeer met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. Het evenement is reeds meerdere keren door de sporters uitgeroepen tot de beste Military ter wereld. Ook u kunt erbij zijn tijdens de Cross op zaterdag 13 oktober. In plaats van € 27,50 betaalt u slechts €16,50 per persoon. U kunt tot en met 12 oktober online een ticket bestellen op www.military-boekelo.nl/rabobank. Vermeld bij de betaling de code: Rabobank2018. Uw korting wordt dan direct verrekend.

Kom naar de Military Boekelo

www.military-boekelo.nl/rabobank

10% korting bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen

De Dublin Lounge-dining serie is eindeloos te combineren. Stel uw eigen  Lounge-dining set samen en wanneer u 8 onderdelen of meer van de Dublin Serie bestelt, ontvangt u een korting van 10% over de gehele bestelling. Ga naar www.4seizoenentuinmeubelen.nl en gebruikt de actiecode 'DUBLINKORTING' bij het afronden van uw bestelling. De korting wordt direct verrekend.

Prinsenkwartier

Ga naar de aanbieding

Eerste drankje van het huis

Leden van Rabobank Rijssen-Enter genieten van exclusief voordeel. Voor een ieder die het magazine (4-2017) kan tonen bij Letz Meat in Enter, is het eerste drankje van het huis. Kom kennismaken met onze bijzonder smaakvolle bereidingswijze van het vlees! Ervaar het grillen op de Mibrasa.
Let'z Meat
Rijssenseweg 2a
7468 AC, Enter
0547 - 820 396

Eerste drankje van het huis bij Letz Meat

www.letz-meat.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven