Onze gewijzigde bereikbaarheid

Zakelijk bellen

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App, eenvoudig en snel, wanneer het hen uitkomt. Daarnaast maken de geldautomaten van Rabobank, ING en ABN AMRO plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er steeds minder automaten binnen in onze kantoren aanwezig. Dit alles leidt ertoe dat steeds minder mensen een bankkantoor bezoeken. Daarom hebben wij besloten om kantoor Enter te sluiten. Het kantoor in Rijssen blijft open. Zie verderop de kaart voor andere kantoren die in onze regio open blijven.

We blijven dichtbij

Ondanks deze verandering blijven we als lokale bank dichtbij en betrokken. Je kunt ons bereiken via telefoon, videogesprekken, chat, internet en de Rabo App. Gemakkelijk en snel regel je jouw bankzaken waar en wanneer het jou uitkomt en op de manier die het beste bij je past. Wil je toch persoonlijk contact en lukt het niet om naar een kantoor te komen? Dan is er de Mobiele Bankservice. Er komt dan een medewerker van onze bank bij je thuis. Bijvoorbeeld voor het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van je bankzaken. 

Beschikbaarheid kantoren en automaten

Op onderstaande kaart vind je de kantoren in de regio. De locaties en beschikbaarheid van de automaten bij jou in de buurt vind je op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Geldmaat

31-5-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn