Rabo Excelsior'31 food-baltoernooi

Excelsior '31

Rabobank Rijssen-Enter organiseert het voetbaltoernooi speciaal voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar oud. Dit doen we in samenwerking met Excelsior ’31. Familie, vrienden, buren en kennissen kunnen komen kijken en ondertussen genieten van de leukste foodtrucks uit de omgeving.

Voetbaltoernooi

Op 7-7, 7 tegen 7! Geef je op met je vriendengroep, buren of klasgenoten tussen de 15 en 25 jaar en doe mee met het Rabo Excelsior'31 Food-bal toernooi. Een evenement vanuit de Jongerenraad  van Rabobank Rijssen-Enter in samenwerking met Excelsior '31. Op 7 juli begint het evenement om 11 uur op de voetbalvelden van Excelsior' 31, Sportpark de Koerbeld in Rijssen. 

Meld je nu aan via onderstaande link:

http://rabo.nl/rijssen-enter/foodbaltoernooi

Foodtruckfestival

Ben je zelf geen voetballer of kijk je liever toe? Dan ben je ook van harte welkom. Er is die dag namelijk nog meer te beleven op sportpark De Koerbelt in Rijssen!

Tussen de velden, het clubgebouw en de tribune organiseren we namelijk een klein foodtruckfestival. Toeschouwers, wachtende voetballers en alle andere geïnteresseerden kunnen tijdens het toernooi genieten van verschillende lekkernijen. Hamburgers, patat, pannenkoeken, soep, Spareribs XXL, Sallands chicken, Ribeye en procureur is een greep uit het aanbod. Wat houd je nog tegen? Ga voor een dag gezelligheid en kom langs.

Rijssen, 23-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn