Sponsoring en donaties

Sponsoring

Rabobank Rijssen-Enter hanteert twee sponsormogelijkheden: de Rabo Clubkas Campagne en het Projectenfonds. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Rijssen-Enter bankieren en voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich inschrijven voor de jaarlijkse Rabo Clubkas Campagne of een aanvraag indienen voor een donatie uit het Projectenfonds.

Rabo Clubkas Campagne

De Rabo Clubkas Campagne 2019 zit erop! In totaal werd er € 50.000,- verdeeld onder 94 verenigingen en stichtingen. Er zijn 21.702 stemmen uitgebracht door 7.234 klanten van 12 jaar en ouder. Dit resulteerde in een stempercentage van maar liefst 32%. Iedere deelnemende club kreeg minimaal € 100,- en de rest van het beschikbare bedrag werd naar rato verdeeld, dus hoe meer stemmen, hoe meer geld voor de club! Hospice de Reggestroom, Zorgboerderij De Borkeld en Excelsior '31 ontvingen de grootste cheques. Hieronder vind je een link naar de brochure met daarin de complete uitslag.

Uitslag Rabo Clubkas Campagne 2019

Winnaars Originaliteitsprijs

Bij de Rabo Clubkas Campagne konden clubs met de inzending van meest originele of leukste campagne meedingen naar een extra Originaliteitsprijs t.w.v. € 250,-. Tiedverdrief in Vrieje Tied, Toneelvereniging Met Mekaa en SV Raduga werden in het zonnetje gezet en mochten deze extra prijs bijtellen bij hun verdiende cheque.

Bedankt!

We bedanken alle clubs voor hun deelname aan de Rabo Clubkas Campagne 2019. Maar onze dank gaat ook uit naar al onze klanten die de moeite hebben genomen om te stemmen. Bedankt voor jullie betrokkenheid, namens ons en alle clubs! En wie weet, tot volgend jaar!

Een sfeerimpressie van de Finaleavond van 2019 vind je hieronder:

Donaties

Vanuit het Projectenfonds schenkt Rabobank Rijssen-Enter een deel van haar winst terug aan de lokale samenleving. We doneren vanuit het Projectenfonds.

Projectenfonds

Elk jaar storten we € 50.000,- van onze winst in het Projectenfonds. Met dit geld steunen we verenigingen, stichtingen en scholen in de regio. Op deze manier geven we een deel van de winst terug aan de lokale samenleving.

Commissie Projectenfonds

Wanneer uw project aan de voorwaarden voldoet, kunt u een aanvraag voor een bijdrage uit het Projectenfonds indienen. De Commissie Projectenfonds, bestaande uit drie ledenraadsleden en twee bankmedewerkers, beoordeelt de aanvragen en beslist welke projecten een bijdrage ontvangen. Er zijn jaarlijks vier rondes. In maart, juni en december verdeelt de Commissie elke ronde zij € 5.000,-. In oktober is een groter bedrag van € 35.000,- te verdelen. De Commissie nomineert dan acht of negen projecten. Tijdens de Kieskringvergadering stemmen onze leden op hun project naar keuze.

Voorwaarden

We hanteren de volgende uitgangspunten voor een donatie uit het Projectenfonds.

  • Het project vindt plaats in Rijssen, Enter, Notter of Zuna.
  • De vereniging, stichting of school dient een maatschappelijk of cultureel doel.
  • Uw organisatie bankiert bij Rabobank Rijssen-Enter of wil dit gaan doen.
  • Het project sluit aan bij de waarden van de Rabobank en de samenleving.
  • Het gaat om een eenmalige bijdrage.

Wij steunen geen projecten:

  • Met een winstoogmerk.
  • Die volledige financiering nodig hebben.
  • Van particulieren.
  • Van individuen.

Aanvraag indienen voor

Bijdrages uit het Projectenfonds worden vier keer per jaar betaald.

Uitbetaling in Aanvragen voor
maart 1 maart
juni 1 juni
oktober 1 september
december 1 december

Uitgevoerde projecten

Met een bijdrage uit het Projectenfonds kocht St. Evenementenbegeleiding Goed Geregeld nieuwe, beschermende kleding voor haar verkeersregelaars. Jeu de Boulesvereniging ’t Enterse Butje bouwde een terrasoverkapping.

Bekijk meer uitgevoerde projecten op YouTube.com

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven