De Kenniskaravaan voor verenigingen en stichtingen

Roermondse Uitdaging

Verenigingen en stichtingen lopen regelmatig tegen een aantal knelpunten aan; zij hebben moeite om ledenaanwas te krijgen, zitten met hoge kosten voor accommodaties, zoeken hulp bij de opzet van een website of social media plan of hebben zorgen over hoe de bestuursstoelen bezet te krijgen. Kortom, allerlei onderwerpen die te maken hebben met het overleven in een snel veranderende maatschappij. 

De Kenniskaravaan

Hieruit is het idee van de Kenniskaravaan ontstaan: een nieuwe activiteit van de Roermondse Uitdaging, in samenwerking met onder andere Rabobank Roermond-Echt, waarbij ondernemers hun kennis ter beschikking stellen van een groep stichtingen, verenigingen of buurtinitiatieven middels een brainstormsessie of gerichte workshop. Kortom, een reeks workshops vóór maatschappelijke organisaties en dóór ondernemers. 

De Grote Stichtingen en Verenigingen Brainstorm

Deze eerste workshop vindt plaats op 21 september van 19.00 tot 22.00 uur in het Kenniscentrum van Rabobank Roermond-Echt. De workshop is bedoeld voor alle Roermondse stichtingen, verenigingen en andere organisaties en heeft als doel de aanwezige hulpvragen ‘op te halen’.  Vervolgens gaan wij de vragen bundelen en aan de hand daarvan maken we de verbindingen en stellen we de workshops van de Kenniskaravaan samen. Tijdens deze eerste brainstorm gaan we onder professionele begeleiding van creativity consultant Sjra Puts aan de slag.

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@roermondseuitdaging.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop. Max 2 personen per organisatie i.v.m. de grootte van de locatie. 

stuur een e-mail

Roermond-Echt, 20-7-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn