De Rabobank Clubkas Campagne komt er weer aan!

Clubkas

Samen bereik je meer dan alleen. Rabobank versterkt de lokale samenleving op het gevied van sport, cultuur en maatschappij. Dit doen we met kennis, het slim inzetten van ons netwerk, maar ook door een deel van onze winst terug te geven aan onze samenleving. Rabobank Roermond-Echt doneert vanuit de volgende fondsen:

  • Rabobank Clubkas Campagne
  • Coöperatiefonds

Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Roermond-Echt bankieren én aan de voorwaarden voldoen, kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Leden beslissen

Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdelen wij een gedeelte van onze winst onder deelnemende verenigingen en stichtingen binnen het werkgebied. De leden van onze bank bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elk lid van Rabobank Roermond-Echt kan een aantal stemmen verdelen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning.

2018

Ook dit jaar organiseren we de Rabobank Clubkas Campagne. De inschrijving voor verenigingen en stichtingen start op 14 maart. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de specifieke tijdlijnen van de Rabobank Clubkas Campagne.

Clubkas campagne 2018

Roermond-Echt, 22-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn