Een nieuwe start na een scheiding

Scheiding

Wanneer u uit elkaar gaat komt er veel op u af. Dit is vaak een hectische en emotionele periode. Het nemen van beslissingen en het regelen van praktische zaken is niet eenvoudig, maar wel noodzakelijk. Rabobank Roermond-Echt heeft een team van echtscheidingsadviseurs voor u klaarstaan die u ondersteunen en op weg helpen bij het maken van de keuzes die bij u passen. Zo helpen wij u met het maken van een nieuwe start.    

Overzicht en rust

Uit onze ervaring blijkt dat er al afspraken zijn vastgelegd in een overeenkomst of een echtscheidingsconvenant. In de praktijk blijken deze afspraken vaak financieel niet haalbaar. Tijdens een scheiding spelen heel veel zaken tegelijk. U krijgt te maken met veel verschillende partijen, onder andere fiscalisten, notarissen, advocaten, de belastingadviseur, noem maar op. In een kosteloos oriëntatiegesprek helpen wij u graag op weg om zelfstandig keuzes te maken voor al uw bank- en verzekeringszaken. Zo helpen wij u om de rust en het overzicht te bewaren.

Eigen bedrijf

Als een van beiden een eigen bedrijf heeft, kan het uit elkaar gaan ingewikkelder zijn. Onze echtscheidingsadviseurs bespreken dan samen met een bedrijvenadviseur wat de gevolgen zijn voor u en de onderneming.

Vragen

Ons uitgangspunt is dat beide partijen een nieuwe start kunnen maken. Voor vragen over de financiële gevolgen van relatie beëindiging kunt u contact met onze adviseurs opnemen. Bel via (0475) 500 500 of maak online een afspraak.

Roermond-Echt, 29-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn