Kantoor Echt wordt niet meer heropend

Sinds maart 2020 is, zoals u mogelijk weet, het kantoor aan de Nieuwe Markt in Echt gesloten in verband met het coronavirus. Met dit bericht informeren wij u dat dit kantoor niet meer heropend wordt. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via Rabo Online Bankieren of telefonisch wanneer het hen uitkomt, waardoor het bezoek aan onze kantoren sterk is teruggelopen. Daarom hebben we besloten de vestiging van de Rabobank aan de Nieuwe Markt in Echt niet meer te heropenen. Op deze pagina leest u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Locatiewijzer Geldmaat

Sinds dit jaar maken de geldautomaten van de Rabobank en die van de andere banken plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid, zodat iedereen makkelijk geld kan blijven opnemen en storten. Alle noodzakelijke apparatuur blijft voor u beschikbaar in de kern Echt. Momenteel zijn, op advies van de politie, alle sealbagautomaten van alle banken en Geldmaat gesloten. Dit in verband met een recente, risicovolle poging tot plofkraak. Het is nog niet bekend tot wanneer de sluiting zal duren.

Klik hier om naar de locatiewijzer te gaan

Online bankzaken regelen via Rabo Internetbankieren en de Rabo App

Met Rabo Internetbankieren en de Rabo App kunt u nagenoeg al uw bankzaken op een veilige manier online zelf regelen. U vindt Rabo Internetbankieren op onze website, of u kunt de Rabo App downloaden op uw telefoon of tablet. In deze online omgeving kunt u waar en wanneer inzicht krijgen in uw bankzaken, chatten met onze medewerkers, (spaar)rekeningen openen, uw betaalpas (de)blokkeren, veilig en eenvoudig geld overboeken én meer.

Telefonisch contact met Rabo Klantenservice

Ook kunt u nagenoeg al uw bankzaken telefonisch regelen. Neem hiervoor contact op de Rabo Klantenservice via 0475-500 500. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.

Mobiele adviseurs

Als u uw bankzaken wilt regelen, maar niet in de gelegenheid bent om naar de bank te komen doordat u bijvoorbeeld minder mobiel bent, dan komen wij naar u toe! Onze mobiele adviseurs helpen u graag. Zij zijn vijf dagen per week op pad om u thuis te ondersteunen bij het regelen van uw bankzaken. U kunt heel gemakkelijk telefonisch of via een e-mail een afspraak met hen maken.

Videobellen en persoonlijk adviesgesprek – hypotheek en vermogen

Voor een oriëntatie- of adviesgesprek is een bezoek aan de bank niet altijd nodig. U regelt het net zo gemakkelijk vanuit huis. ‘Videobellen’ is de oplossing als u persoonlijk contact met snelheid en gemak wilt combineren. U voert het gesprek via uw eigen computer of tablet, vanaf elke plek waar u online bent.

Klik hier om een afspraak te maken voor een videogesprek

Afspraak op kantoor Roermond of Kenniscentrum Herten

Wilt u toch liever langskomen op een van onze kantoren? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor aan de Willem II Singel in Roermond. Zodra het coronavirus weer onder controle is bent u uiteraard ook weer, op afspraak, welkom op ons Kenniscentrum in Herten (Schepersweg 111). Bijvoorbeeld voor een persoonlijk adviesgesprek over uw hypotheek of vermogen.

Actief betrokken bij de regio

Als Rabobank Roermond-Echt blijven we ook op andere manieren actief en betrokken in deze regio. Bijvoorbeeld via het Marktteam Echt, via het Coöperatiefonds en de Rabo ClubSupport Campagne waarmee we de verenigingen en stichtingen in deze regio financieel een duwtje in de rug geven.

We begrijpen dat onze keuze gevolgen voor u kan hebben en staan open voor uw vragen. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven