Lid worden vóór 24 april om te stemmen tijdens de Clubkas Campagne

Juichende jongens RCC

Een nieuwe editie van de Rabobank Clubkas Campagne is weer van start gegaan! Dit betekent dat de ruim 12.000 leden van Rabobank Roermond-Echt maximaal € 175.000,- mogen verdelen onder verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Leden verdelen het bedrag

Verenigingen en stichtingen die in aanmerking komen voor de Rabobank Clubkas Campagne kunnen zich inschrijven vanaf 14 maart tot en met 30 april. Aan leden van Rabobank Roermond-Echt vervolgens de taak om het geldbedrag te verdelen door te stemmen op de deelnemende verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Elke stem is namelijk geld waard. Tot een maximum van 35.000 uitgebrachte stemmen is iedere stem €5,- waard. Wanneer het aantal uitgebrachte stemmen hoger is dan 35.000 zullen de stemmen verdeeld worden over het beschikbaar gestelde bedrag van € 175.000,-. Hiermee hebben leden van Rabobank Roermond-Echt inspraak in hoe een deel van de winst wordt verdeeld in de lokale samenleving.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne 

Ook invloed uitoefenen?

Let op: klanten van Rabobank Roermond-Echt zijn niet automatisch ook lid van de bank. Dit kan gratis worden aangevraagd via www.rabobank.nl/leden. Bent u dus klant van de bank en wilt u graag tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op uw favoriete club? Vraag dan tijdig het lidmaatschap aan zodat u een unieke stemcode ontvangt. Klanten van Rabobank Roermond-Echt die vóór 24 april 2017 lid zijn (geworden), ontvangen in mei per post een stemkaart met hierin een unieke code waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen.

Word gratis lid

Roermond-Echt, 5-12-2016

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail