Medicidesk

De gezondheidszorg is volop in beweging. Toenemende marktwerking, schaalvergroting en uw eigen ontwikkeling vragen al uw aandacht. U werkt hard om voor uw patiënt te zorgen en deze gezond te maken én houden. Vraagt u zich wel eens af of uw financiële planning ook gezond is?

Samen werken aan zorg

De Medicidesk van Rabobank Roermond-Echt bestaat uit adviseurs en accountmanagers van de afdeling Bedrijven, Particulieren en Private Banking, die inhoudelijk volledig op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de zorg. Zij zijn opgesteld voor u als specialist in loondienst of zelfstandige uit de medische wereld en bieden een integrale kijk op uw zakelijke en privé-situatie. De Medicidesk denkt met u mee en adviseert, met als doel het inrichten van een gezonde financiële structuur zodat we samen uw wensen en ambities kunnen waarmaken.

Advies op maat

Het werkgebied voor de Medicidesk is zeer breed. Zo adviseren we medisch specialisten, tandartsen, huisartsen, dierenartsen en paramedici. De Rabobank Medicidesk biedt:

  • adviseurs met verstand van de medische wereld
  • advies over financiële producten in samenhang met uw praktijk en betalingsverkeer
  • flexibele oplossingen
  • inzicht in en overzicht op uw financiële situatie

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden en werkwijze van de Medicidesk kunt u contact opnemen met uw adviseur of accountmanager. Belt u met een particuliere vraag, bel dan nummer 0475 – 500 500. Voor zakelijke vragen kunt u contact opnemen met 0475 – 500 300.

Meer weten?

Lees het artikel over de Medicidesk in ons ledenmagazine Dichterbij en de informatie op de website.

Artikel

Website

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven