Rabo StreekRekening

De Rabo StreekRekening is een spaarrekening voor bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord willen sparen. Met deze rekening steunt u samen met ons het Nationaal Park De Meinweg. Hoe meer u spaart, hoe meer Rabobank Roermond-Echt schenkt aan de Stichting Streekfonds van het Nationaal Park.

Zo werkt het

De Rabo StreekRekening is een normale spaarrekening met een variabele rente over het tegoed tot € 5.000.000. U legt minimaal € 25.000 in en kunt kosteloos geld opnemen en storten. Het bijzondere is dat Rabo Roermond-Echt een bedrag ter hoogte van 5% van de rente doneert aan Stichting StreekFonds Nationaal Park De Meinweg.

U steunt met uw bedrijf of organisatie dus het landschap zonder dat het u geld kost. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om zelf ook uw rente, of een deel daarvan, te schenken.

Nationaal Park De Meinweg

Het terrassenlandschap ten oosten van Roermond is geologisch gezien uniek in Nederland. Tijdens een wandeling door de bossen, heidevelden, vennen en beekdalen in het Meinweggebied kunt u zomaar oog in oog komen te staan met wilde dieren, zoals IJslandse pony's, Schotse hooglanders en wilde zwijnen. Daarnaast is De Meinweg het enige gebied in Limburg waar de adder voorkomt.

Lees meer op Streekfondsmeinweg.nl

Meer informatie

Voor meer informatie over de Rabo StreekRekening kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers via telefoonnummer (0475) 500 300.

Contact

Particulieren

ma - vr 8.30 – 17.30

Bedrijven

ma - vr 8.30 – 17.30