Sluiting geldautomaat Maasbracht

skyline

De afgelopen tijd heeft Rabobank verschillende keren te maken gehad met plofkraken, waarbij criminelen steeds meer (zware) explosieven inzetten. Naast de schade die plofkraken toebrengen aan geldautomaten en panden, willen en kunnen wij het risico op persoonlijk letsel van omwonenden niet lopen. Met het oog op hun veiligheid voelen wij ons daarom helaas genoodzaakt per 17 juli onze geldautomaat in Maasbracht te sluiten. Veiligheid gaat immers voor alles.

De maatregelen in Maasbracht

Tot en met 16 juli kunt u gebruik maken van de geldautomaat, waarna deze per 17 juli gesloten wordt. Op dit moment loopt een onderzoek naar de eventuele alternatieven. Wij houden u uiteraard op de hoogte.

Alternatieven om te beschikken over (contant) geld

De beschikbaarheid van contant geld blijft zoveel mogelijk gehandhaafd. Zo kunt u in de nabije omgeving van de huidige geldautomaat in Maasbracht terecht bij de geldautomaten van collega-banken ING Bank en de ABN Amro. Daarnaast bieden enkele winkels de mogelijkheid om geld bij te pinnen bij de kassa. Indien u minder mobiel bent, dan kunt u ook gebruik maken van de Rabo Geld Expres. Met deze geldservice kan geld binnen 24 uur bij u thuis bezorgd worden.

Maatregelen voor andere geldautomaten

Momenteel loopt onderzoek naar de risico’s van andere geldautomaten. Mochten de resultaten leiden tot specifieke maatregelen, dan zullen we dit communiceren.

Roermond-Echt, 10-7-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn