Eigen bedrijf starten? Kom naar StartOp!

Rabobank

Ben je net begonnen met je eigen onderneming of sta je op het punt om te starten? Kom dan naar de StartOp masterclass 'Succesvol ondernemen: inspelen op actuele trends’ op 17 april 2018. Je doet kennis op en leert andere starters kennen. Deelnemers van vorige masterclasses geven aan dat deze leerzaam, waardevol en inspirerend waren! 

Inspirerende masterclasses

StartOp is een initiatief van Rabobank Rotterdam en een aantal lokale ondernemers en instanties. We hebben de handen ineen geslagen om je op weg te helpen met praktische kennis, tips en inspiratie. Je kunt gratis masterclasses volgen die je klaarstomen voor het ondernemerschap.

In de masterclasses komt  veel aan bod: van de financiële en juridische basis voor je bedrijf tot de sales en marketing, maar ook verschillende trends en ontwikkelingen die voor kleine ondernemingen van belang zijn. We organiseren in 2018  vier masterclasses.

Masterclass 'Succesvol ondernemen'

Op 17 april verzorgt Ronald van Raaij,  Rayondirecteur Centrum bij Rabobank Rotterdam,  de masterclass 'Succesvol ondernemen:  inspelen op actuele trends'.  

Vanaf 17.15 uur ben je (en een eventuele introducé) van harte welkom bij Rabobank Rotterdam, Blaak 333 in Rotterdam. We starten om 18.00 uur met een korte introductie over StartOp waarna de masterclass start. De masterclass duurt ongeveer tot 19.30 uur. 

De avond wordt afgesloten met een borrel waarbij je kunt netwerken met de andere deelnemers en de partners van StartOp.

Meer informatie en aanmelden

Rotterdam, 12-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn