Eigen bedrijf starten? Kom naar de KvK Startersdag!

Startersdagen 2018

Denk je eraan om een eigen bedrijf te starten? Of heb je net de knoop doorgehakt om te starten? Wanneer je deze beslissing neemt, heb je veel vragen. Waar moet ik beginnen? Met welke financiële aspecten moet ik rekening houden? Welke risico’s lopen ik en mijn bedrijf en kan ik deze risico's afdekken? Samen met de Kamer van Koophandel, Interpolis, en andere partijen helpt de Rabobank je zaterdag 30 juni graag een stap verder op de Startersdag.

Startersdag

De Startersdag is een evenement voor startende en recent gestarte ondernemers. Op de informatiemarkt en in de vele workshops kun je antwoorden vinden op prangende vragen en ontdekken wat jij nodig hebt voor de start van jouw bedrijf. De Rabobank en Interpolis zijn op de Startersdag aanwezig met een stand op de informatiemarkt. Onze adviseurs bieden je informatie over het ondernemen en over de financiële aspecten van het starten van een onderneming. Je kunt tijdens de Startersdag ook praktisch aan de slag met onze workshop 'Ondernemingsplan: alles op een rij'. Bovendien is er volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere startende ondernemers.

Aanmelden

De Startersdag vindt plaats op zaterdag 30 juni op 3 locaties in Nederland. Voor de regio Zuid-Holland wordt de Startersdag van 10.00 tot 16.00 uur georganiseerd in het Beurs/WTC gebouw, Beursplein 37 in Rotterdam.

Wil je meer informatie over de Startersdag? Of wil je je aanmelden voor dit evenement en de workshop van de Rabobank en/of Interpolis? Dat kan via de site van de Kamer van Koophandel.

Meer informatie en aanmelden

Rotterdam, 11-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn