Fascinerend groen wonen in Capelle

Rabo &Co

Direct tegen Rotterdam aan ligt Fascinatio, de kleinste wijk van Capelle aan den IJssel. Met haar sprookjesachtige architectuur, vele unieke openbare kunstobjecten en maar liefst negen opvallende bruggen is het misschien ook wel de meest bijzondere. En daar komt binnenkort een extra bijzonderheid bij: het markante appartementencomplex HORTUS.

55 appartementen aan een mooie binnentuin

HORTUS telt 47 driekamerappartementen en 8 vierkamerappartementen in verschillende uitvoeringen. De woonoppervlaktes variëren van circa 75 tot ongeveer 117 vierkante meter. Elk appartement heeft een balkon of terras. De grootste verrassing van HORTUS vind je in het hart van het pand: de prachtige binnentuin met bomen, klimplanten en informele paadjes. Met twee metrostations op loopafstand en ontsluitingswegen naar de A16 en de N210 ben je snel in het centrum van Rotterdam of Capelle. Parkeren is geen probleem: bij elk appartement hoort één privé parkeerplaats in de eigen stallingsgarage. Er zijn vijf bouwnummers die zelfs twee parkeerplaatsen hebben.

Start verkoop: 15 december 2020

De bouw van HORTUS start naar verwachting in het 2e kwartaal van 2021. Alles over de verkoop van deze appartementen vind je hier.

Meer informatie

Capelle a/d IJssel, 4-12-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn