Ontmoet onze marktteams

Jij wilt bankieren op jouw manier en wanneer het jou uitkomt. Bij Rabobank snappen ze dat. Daarom zijn er sinds kort marktteams; teams die bestaan uit verschillende medewerkers met verstand van zaken, van MKB tot Private Banking en van Medewerkers Dagelijkse Bankzaken tot Financieel Adviseurs. Medewerkers die als ‘ogen en oren’ van de bank weten wat er speelt in hun omgeving; in de stad waar ze zelf werken én wonen.

Lancering marktteam Schiedam bij HCS

Bij HCS kun je bijvoorbeeld Astrid Seijkens, van afdeling Private Banking tegenkomen, terwijl ze langs het hockeyveld haar zoon staat aan te moedigen. Niet strak in het pak en op hakken, maar gewoon in spijkerbroek en sneakers. En of je klant bent of niet, je kunt bij haar terecht met al je vragen. “Hoe mooi is het als iemand mij op een zaterdagmiddag even aanschiet over een vermogensvraagstuk of  mogelijkheden voor een nieuwe hypotheek?”, zegt Astrid enthousiast. “En mocht ik de vraag niet direct kunnen beantwoorden, dan zorg ik ervoor dat de juiste collega van de juiste afdeling de vraag oppakt.”

Door samenwerking partijen met elkaar verbinden.

Naast het vergroten van de zichtbaarheid, blijft de maatschappelijke rol van de Rabobank als verbinder belangrijk. De marktteams en de samenwerking met HCS passen in dat streven. “We kennen veel verschillende partijen in Schiedam”, zegt rayondirecteur Jan-Willem Vogels. “En dat geldt ook voor HCS. Als hockeyclub met een lange geschiedenis – de club bestaat sinds 1936 - en met bijna 1500 leden spelen zij ook een belangrijke maatschappelijke rol in Schiedam. Daarnaast hebben ze met ze de businessclub ook een enorme bereik als het gaat om Schiedamse bedrijven en organisaties. Samen kunnen we die partijen aan elkaar verbinden en het ondernemerschap in Schiedam naar een hoger plan tillen.”

marketingteam

Ook HCS speelt een belangrijke maatschappelijke rol in Schiedam

Het lanceren van het marktteam bij Hockeyclub Schiedam was een logische keuze, vindt voorzitter René van der Klink, want ook HCS streeft een maatschappelijke rol van betekenis na. Zo organiseert en faciliteert HCS onder meer een businessclub, lezingen over thema’s als ‘alcohol en jongeren’ en promoot de vereniging gezond eten via het aanbod in het splinternieuwe clubhuis. René juicht het plan van de Rabobank dan ook toe. “Wij zijn voor onze leden, hun ouders, voor ondernemers en voor alle Schiedammers een ontmoetingsplek. Wij weten voor een groot deel wat er speelt in de gemeenschap en waar behoefte aan is en de Rabobank ook. Dus als je de ogen en oren wilt zijn voor klanten van de Rabobank en voor de rest van de Schiedammers, dan zit je bij HCS goed”, aldus René.

Samen de stad sterker maken

Naast een bancaire vraag, kun je straks óók bij Astrid of één van haar collega’s terecht als het om maatschappelijke projecten en initiatieven gaat. Met name plannen die aansluiten bij de vier Rabobankthema’s: ondernemerschap, woonaantrekkelijkheid, jongeren en voedselproblematiek. “Ook voor dit soort projecten kan de Rabobank haar netwerk, kennis of geld beschikbaar stellen”, zegt Jan-Willem. “Zo maken we samen met HCS, Rabobank en het marktteam de stad Schiedam sterker."

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven