Rabobank Rotterdam kiest voor duurzame toekomst in FIRST

FIRST

We gaan verhuizen! Na jarenlang met plezier op de Blaak te hebben gewerkt, is het tijd voor vernieuwing. Per 30 september zijn een deel van de begane grond én de etages 12 t/m 16 van het gebouw FIRST Rotterdam (aan het Weena) ons nieuwe onderkomen. Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Rabobank Rotterdam, waar we bijzonder trots op zijn. FIRST is niet zomaar een nieuwe locatie, maar een hypermoderne en flexibele werkomgeving die naadloos aansluit bij de waarden van onze bank.

Strategisch in hartje Rotterdam

FIRST ligt op een strategische locatie, midden in wat de gemeente Rotterdam het‘Central District’ noemt: een eigenzinnig gebied, met het Stationsplein als dynamischmiddelpunt. Hier komt alles samen. Van groot en gevestigd tot kleinschalig enstart-up. Van tijdelijk en rauw tot gepolijst en solide. De plek bij uitstek voor een bank die in het hart van de samenleving en tussen zijn klanten staat.

Eigentijdse manier van werken en ontmoeten

FIRST biedt ons de kans om op een eigentijdse manier samen te werken en elkaar en onze klanten te ontmoeten. Eigentijds betekent ook duurzaam. Bij al onze keuzes, of dit nu gaat om papierloos werken, de keuze voor de cateraar of over de eco-toiletten, speelt duurzaamheid een grote rol. Uiteraard passend binnen onze missie ‘Growing a better world together’.

We ontvangen je met trots in onze nieuwe werkomgeving en vertellen je er graag meer over tijdens onze afspraak. De koffie staat klaar!

Nieuwe adresgegevens

Rabobank Rotterdam
Weena 770, 3014 DA Rotterdam

Klik hier voor een routebeschrijving

Rotterdam, 27-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn