Rabobank Wildcard voor PortXL

Rabobank Wilcard PortXL

We sponsoren voor het derde jaar op rij PortXL. PortXL is een goed voorbeeld van een project waarmee we innovatie en het Rotterdamse ondernemerschap stimuleren. In deze editie is één Rabobank Wildcard beschikbaar voor een relatie van Rabobank Rotterdam voor de selectiedagen op 12 en 13 februari 2018.

PortXL stimuleert innovatie

‘Tech StartUps’ in de sectoren logistiek, maritiem & offshore, energie, chemisch & raffinaderijen kunnen via het coachingsprogramma het ontwikkelingsproces van hun product/dienst versnellen. Voorwaarde voor deelname aan PortXL is dat het markt klaar(prototype) product en/of dienst binnen 12 maanden verkoopbaar en implementeerbaar is. Het nieuwe product en/of dienst mag ontwikkeld worden door een nieuw bedrijf of door een gedeelte van een bestaand bedrijf.

Bedrijven die geselecteerd zijn voor één van de 15 gewilde PortXL coachingsplekken krijgen begeleiding van experts bij de (verdere) ontwikkeling van hun product en/of dienst.

Aanmelden

Aanmelden voor de Rabobank Wildcard kan tot en met 14 januari 2018. Ben of ken je bedrijven die voldoen aan de deelnamecriteria van PortXL en klant zijn bij de Rabobank? Attendeer ze op de Rabobank Wildcard!

Voorwaarden Rabobank Wildcard

Aanmelden Rabobank Wildcard

Meer weten over PortXL?

Kijk op de website van PortXL voor het volledige programma, het selectietraject en de deelname voorwaarden. Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over PortXL? Volg de social media accounts van PortXL en Rabobank Rotterdam.

Meer informatie over PortXL

Rotterdam, 20-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn