Workshop Veilig internetbankieren

Workshop Veilig internetbankieren

Iedereen heeft te maken met bankzaken. Soms kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken. Deze hulp bieden wij u met de workshop Veilig internetbankieren.

Gratis workshop Veilig internetbankieren

Ook in 2017 organiseren wij regelmatig gratis workshops Veilig Internetbankieren. Tijdens deze workshop leert u meer over veilig bankieren met de iPad. We organiseren de workshop samen met Klik voor klanten van 55 jaar en ouder.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de workshop gaat u in kleine groepen onder begeleiding van vrijwilligers aan de slag met het werken op de iPad. U krijgt uitleg over:

  • Het werken met de iPad.
  • Het online regelen van uw bankzaken.
  • Veilig internetbankieren.

Aanmelden

Leer ook veilig internetbankieren met de iPad en meld u aan. Het betreft een workshop die regelmatig plaatsvindt van 15.00 tot 17.00 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen plannen wij de datums voor de workshop in.

Meld u hier aan

Klik

Bij Klik werken vrijwilligers/studenten die u tijdens de workshops meer leren internetbankieren. Jaarlijks leren meer dan 33.000 senioren omgaan met de computer en internet.

Rotterdam, 20-1-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail