Digitaal magazine over Rabobank in Salland

Weide en wonen in Salland

Als Rabobank zijn wij er voor de klant en zijn omgeving, om die samen sterker te maken. Het is niet iedereen gegeven zoveel verschil te kunnen maken voor zoveel mensen. Dat maakt ons misschien wel anders dan andere banken. Dichtbij en betrokken, zo zijn we ooit begonnen en dat zijn we nog steeds.

Digizine Rabobank in Salland

In een speciaal samengesteld digizine leest u waarom Rabobank anders is dan andere banken. Artikelen en filmpjes tonen hoe Rabobank Salland een bijdrage levert aan een vitaal en leefbaar Salland. Veel mensen uit onze regio die vertellen over hoe zij tegen onze bank aankijken. U leest over lokale innovaties en start-ups. We besteden aandacht aan lokale culturele evenementen en gaan in gesprek met de burgemeester van Deventer over het belang van een betrokken bank. Daarnaast willen wij een bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving en is er aandacht voor het wereldvoedselvraagstuk.
Kortom: genoeg te lezen en te zien.

Digizine

Salland, 10-11-2016

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail