Droomhuis gevonden en hypotheek nodig? Kom langs! Afspraak maken niet nodig.

Heb je je droomhuis gevonden? Het kan binnenkort van jou zijn! Onze adviseurs helpen je graag om snel zekerheid te hebben of je je droomhuis kunt betalen. En dat geldt ook voor zzp’ers.

Kom langs! Afspraak maken niet nodig.

Vanaf 1 januari 2019 zitten onze adviseurs elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur voor je klaar. Loop vrijblijvend binnen voor een oriënterend hypotheekgesprek. Een afspraak is niet nodig. 

Locaties:

  • Kantoor Keizerstraat 22 in Deventer 
  • Kantoor Salomonszegel 1 in Colmschate
  • Kantoor Domineeskamp 3 in Raalte 

Huis gekocht?

Heb je je droomhuis gekocht en wil je een hypotheekofferte van de Rabobank ontvangen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. We zorgen er samen met jou voor dat er snel een getekende hypotheekofferte ligt. Een hypotheekofferte van de Rabobank geeft garantie dat je een hypotheek kunt krijgen en jouw droomhuis kunt kopen. In enkele stappen heb je binnen afzienbare tijd een hypotheek.

Team Financieel Advies kantoor Colmschate

Bereid je alvast voor

Je kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel je kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo ben je goed voorbereid als je van plan bent een huis te kopen. Ook als je extra wilt lenen in verband met een verbouwing óf als je jouw huidige hypotheek wilt oversluiten naar Rabobank, kun je hier alvast een berekening maken.

Rabobank Hypotheekdossier

Kom langs, ook voor je beleggingsvragen.

Niet alleen voor je hypotheekvragen kun je zonder afspraak binnenlopen. Ook voor informatie op het gebied van beleggen zitten onze adviseurs voor je klaar. Je bent van harte welkom.

Lees meer over beleggen bij Rabobank

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven