Inschrijving 5e editie Hart voor Salland gestart

Hart voor Salland 2017 van start

Rabobank Salland organiseert voor de vijfde keer de jaarlijkse actie Hart voor Salland. Een financiële bijdrage van Hart voor Salland aan (sport-) verenigingen en maatschappelijke instanties in Salland kan een aandeel zijn in het realiseren van initiatieven bij deze organisaties.

Inschrijven voor deelname aan Hart voor Salland

Verenigingen en stichtingen die bij ons bankieren kunnen zich via de Hart voor Salland pagina op deze website aanmelden voor deelname. Op deze pagina staan ook voorwaarden voor deelname en andere informatie over Hart voor Salland. Inschrijven voor deelname kan tot 5 februari 2018.

Ga naar Hart voor Salland pagina

Klanten stemmen in maart 2018

Van 9 tot en met 19 maart 2018 kan er worden gestemd voor Hart voor Salland. Tijdens deze vijfde editie mogen niet alleen onze leden maar alle klanten aangeven wie zij een steuntje in de rug willen geven. In ons werkgebied, de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte (+ Haarle), hebben we ruim 92.000 klanten. Iedere natuurlijke persoon die op 1 januari 2018 bij ons bankiert krijgt de mogelijkheid te stemmen op haar of zijn favoriete vereniging of stichting. De klanten ontvangen in de week voorafgaand aan de stemperiode een unieke persoonlijke code waarmee vijf stemmen via internet uitgebracht kunnen worden.

Uitslagen en film en foto's van finaleavond Hart voor Salland 2017

5-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn