Sportieve middag traktatie voor jonge Rabobank-klanten

200 kinderen

Rabobank Salland en Go Ahead Eagles organiseerden op woensdag 18 april voor de vierde keer het Rabo Kowet Event. Bijna 200 kinderen genoten van een sportieve middag in De Adelaarshorst.

Bewegen is belangrijk

Marco Dirksen, directeur Bedrijven bij Rabobank Salland opende de middag voor de aanwezige kinderen: “Wij vinden het bij Rabobank Salland belangrijk om betrokken te zijn bij de samenleving. We zien de jeugd graag veel bewegen en sportief bezig zijn. Als hoofdsponsor van de Go Kids Club trakteren we met het Rabo Kowet-event onze jonge klantjes van tien jaar oud op een sportieve middag in De Adelaarshorst.”

Handtekeningen scoren

De kinderen kregen een voetbalclinic van spelers van Go Ahead Eagles, hielden een persconferentie, kregen een rondleiding door De Adelaarshorst en namen deel aan verschillende sportieve activiteiten. Uiteraard was er ook volop gelegenheid om met de spelers op de foto te gaan en een handtekening te scoren.

‘Leven als een prof’

“Dit jaar hadden we de voetbalmiddag voor het eerst gekoppeld aan het Leven als een Prof-programma van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal”, vervolgt Dirksen. “Sjoerd Overgoor en Sam Beukema zijn ambassadeurs van Leven als een Prof, waarin onder meer op scholen aandacht wordt besteed aan thema’s als voeding, gezondheid en financiën. Samen met Patrick Beer van Rabobank Salland die regelmatig gastlessen op scholen verzorgt over verantwoord omgaan met geld, werd een speciaal Rabo Kowet-college gegeven.”

Lees meer over 'Leven als een prof'

Foto's en films

De vierde editie van het Rabo Kowet-event vond plaats onder prachtige weersomstandigheden. Dat maakte het feestje voor de kinderen helemaal compleet en deze middag is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Er zijn mooie foto's van het event gemaakt en Janine en Yari mochten zelfs vloggen tijdens en over het event. Je kunt ze bekijken via onderstaande link.

Foto's en films van het Rabo Kowet Event

Salland, 8-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn