Volle schouwburg voor finaleavond “Hart voor Salland”

Uitreiking cheques

Maandagavond 10 april werd in de Deventer Schouwburg aan de 403 deelnemende verenigingen en stichtingen de resultaten bekendgemaakt van de actie Hart voor Salland. Deze jaarlijks terugkerende actie van Rabobank Salland had ook dit jaar meer deelnemende verenigingen en stichtingen. 

Compilatie impact Rabobank Salland 2016

Verdeling van € 160.000,- uit coöperatief dividend van Rabobank Salland

Dat de leden van Rabobank Salland betrokken zijn bij de verenigingen en stichtingen blijkt wel uit de 41.294 stemmen die door 8.358 leden (36%) werden uitgebracht. Omdat Rabobank Salland voor deze actie € 160.000,- uit het coöperatief dividend beschikbaar stelde, betekent dit dat de deelnemers € 3,88 per stem ontvangen.

Deelnemer in de categorie maatschappij: Zwembad Looermark Bathmen ompilatie

Tijdens de finaleavond leidde presentatrice en Rabomedewerker Esther Stumpf de 700 aanwezigen door de drie categorieën Maatschappij & Welzijn, Cultuur en Sport afgewisseld met korte interviews met Jeroen Kroese, directeur Sallcon, Roswyde Burgman, directeur HOFtheater Raalte en Han Reinders, voorzitter Rohda Raalte. Ook waren er optredens van SVS Gymnastiek & Jazzdance uit Schalkhaar, een van de deelnemers aan Hart voor Salland.

Deelnemer in de categorie sport: Rhönradvereniging GV RATS Raalte

Tijdens de avond ontvingen per categorie de top 3 van meeste stemmen hun cheque op het podium. Vervolgens werden de resultaten bekendgemaakt van alle deelnemers in de betreffende categorie.

Deelnemer in de categorie cultuur: Kinderboerderij Wijhe

Via onderstaande link leest u alle stemresultaten van Hart voor Salland 2017.

Resultaten Hart voor Salland 2017

Salland, 13-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail