Jouw lidmaatschap

Als klant kun je ook lid worden van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt ca. 20.000 leden uit Friese Zuidwesthoek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stuur jouw idee naar onze ledenraad

Meer over de Ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo &Co Sneek-ZuidwestFriesland. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Korting op toegang tot Filosofisch Café Sneek

In verband met de aangescherpte Coronamaatregelen heeft het bestuur van Filosofisch Café Sneek besloten de avonden in 2020 te verplaatsen naar 2021. De coupon uit Rabo &Co blijft geldig voor de bijeenkomsten. Kijk op de site van Filosofisch Café Sneek voor actuele informatie.

Filosofie kan ons helpen in ons dagelijks leven, om meer begrip voor elkaar te krijgen en de samenhang in onze samenleving te vergroten. In 2013 startte een groep vrijwilligers met lezingen in Sneek. Dit voorjaar is een stichting opgericht. De stichting Filosofisch Café wil hun plezier in filosofie delen met andere geïnteresseerden.

Op 20 oktober en 17 november zijn er weer lezingen (corona-proof) in De Walrus in Sneek, aanvang 20.00 uur. Bij inlevering van deze coupon aan de zaal betaalt u 6 euro entree p.p. (normaal 7,50). Aanmelden is niet nodig.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Culinair genieten bij Lokaal 55

Het ruime restaurant Houke & Lokaal 55 geeft u graag iets extra. Kies voor een 3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu en het cadeautje aan u is een extra gang genieten. Dus 3 wordt 4, 4 wordt 5. De bediening serveert er op uw verzoek (niet inbegrepen) graag een passend drankje bij. Reserveer uw tafel met code ‘Rabo Houke 55’ en geniet van een heerlijke avond uit. Het restaurant is corona-proof ingericht. Om te reserveren bel 0515 460 321 of mail naar info@lokaal55.nl

Ledenaanbieding

Website Lokaal 55

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven