Jouw lidmaatschap

Als klant kun je ook lid worden van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt ca. 20.000 leden uit Friese Zuidwesthoek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stuur jouw idee naar onze ledenraad

Meer over de Ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo &Co Sneek-ZuidwestFriesland. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Met korting naar Camping Terpstra op Terschelling

Een zomervakantie voor jou en jouw vrienden op Terschelling regelen? Camping Terpstra is dé jongerencamping bij uitstek. De camping is gelegen midden op het eiland, aan de rand van het dorp Midsland op korte afstand van het strand. Leden van Rabobank ontvangen 5% korting op de huurprijs van een tent voor maximaal één week. Vermeld bij het (telefonisch) boeken ‘Rabo Terpstra Actie’ en laat bij aankomst je Rabobank betaalpas zien.

Boeken kan telefonisch of via de site van Camping Terpstra. De actie is geldig voor boekingen tussen 1 juli en 31 augustus 2021.

Ledenaanbieding

Ga naar de site

Maak kans op 1 van de boeken 'Door de tralies schijnt de zon'

Rabobank mag een beperkt aantal exemplaren van de biografie ‘Door de tralies schijnt de zon’ verloten. Historicus Peter Bak schreef het boek dat dit najaar werd gepubliceerd. Het boek beschrijft het indrukwekkende verzetsbestaan en het vooroorlogse leven van Willem Santema uit Sneek (1902-1944). Willem was een man met een groot hart voor politiek en maatschappij en had een hekel aan hokjesdenken. Dit maakte hem in het ‘verzuilde’ verzet tot een bijzondere figuur.

Ga naar onderstaande site, vul uw gegevens in en motiveer uw inzending. Meedoen kan tot 1 februari 2021.

Ledenaanbieding

Ga naar de site

Je eigen 'Jopie Huisman' thuis!

Stel je eigen Jopie samen! Zoek één van de tientallen schilderijen, tekeningen of ander werk naar keuze uit in de webshop, kies het materiaal, het formaat, de lijst en je bestelling wordt keurig, professioneel verpakt, thuisbezorgd.

Rabo-leden krijgen bij hun aankoop 1 gratis entreeticket voor het Jopie Huisman Museum in Workum. Museumjaarkaarthouders kunnen kiezen voor een set ansichtkaarten. Knip de bon uit het Rabo &Co-magazine en laat uw aankoopfactuur zien bij de kassa van het museum.

Geldig in heel 2021, vanaf 1 maart.

Ledenaanbieding

Ga naar de site

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven