Jouw lidmaatschap

Als klant kun je ook lid worden van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt ca. 20.000 leden uit Friese Zuidwesthoek. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stuur jouw idee naar onze ledenraad

Meer over de Ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo &Co Sneek-ZuidwestFriesland. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

20% korting op Hydroblob

Een eigen buffer- en infiltratiesysteem aanleggen voor het terras? Je doet het heel simpel zelf met Hydroblob. Wateroverlast in je tuin en op je terras wordt eenvoudig voorkomen door het overtollige regenwater op te vangen en te infiltreren op de plek waar het valt. Zo blijft schoon regenwater beschikbaar voor uw bomen en tuinplanten. Te koop bij Hegosteen in Hommerts.

Tegen inlevering van de bon uit Rabo &Co ontvang je 20% korting op een Hydroblob bij Hegosteen. Deze aanbieding is geldig tot 1 mei 2021.

Rabo & Co

Meer informatie

50% korting op coronaproof spelletjes

Boek nu één van de thuisspellen bij TB Events. Als lid van Rabobank speel je deze met 50% korting. Alle spellen kunnen op een veilige manier en vanuit je eigen huis gespeeld worden. Kies uit Prison Escape at home, De slimste thuis, La casa del Dinero, Party at home, PubQuiz at home of Wie ontdekt de verrader at Home.

Ga naar www.uitjesinhuis.nl en gebruik de kortingscode: Rabobank

Rabo & Co

Boek direct

Met korting naar Camping Terpstra op Terschelling

Een zomervakantie voor jou en jouw vrienden op Terschelling regelen? Camping Terpstra is dé jongerencamping bij uitstek. De camping is gelegen midden op het eiland, aan de rand van het dorp Midsland op korte afstand van het strand. Leden van Rabobank ontvangen 5% korting op de huurprijs van een tent voor maximaal één week. Vermeld bij het (telefonisch) boeken ‘Rabo Terpstra Actie’ en laat bij aankomst je Rabobank betaalpas zien.

Boeken kan telefonisch of via de site van Camping Terpstra. De actie is geldig voor boekingen tussen 1 juli en 31 augustus 2021.

Ledenaanbieding

Ga naar de site

Je eigen 'Jopie Huisman' thuis!

Stel je eigen Jopie samen! Zoek één van de tientallen schilderijen, tekeningen of ander werk naar keuze uit in de webshop, kies het materiaal, het formaat, de lijst en je bestelling wordt keurig, professioneel verpakt, thuisbezorgd.

Rabo-leden krijgen bij hun aankoop 1 gratis entreeticket voor het Jopie Huisman Museum in Workum. Museumjaarkaarthouders kunnen kiezen voor een set ansichtkaarten. Knip de bon uit het Rabo &Co-magazine en laat uw aankoopfactuur zien bij de kassa van het museum.

Geldig in heel 2021, vanaf 1 maart.

Ledenaanbieding

Ga naar de site

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven