Rabobank Club Support

Rabobank organiseert in 2019 de Rabo ClubSupport. Deze campagne vervangt de bestaande Rabo Leden sponsoring (5 euro actie).

Rabobank Club Support

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld,buurt voor buurt, beter maken!

Inschrijven

Rabo ClubSupport is van start! Clubs en verenigingen kunnen zich vanaf nu inschrijven tot en met 20 september. Na inschrijving en bevestiging van deelname, kunnen er met de aangeboden promotiematerialen campagne gevoerd worden om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.

Verenigingen/stichtingen die in aanmerking komen voor Rabo ClubSupport hebben een mail en/of brief ontvangen met daarin een unieke code voor aanmelden. Heb je geen uitnodiging voor deelname ontvangen, maar denk je wel in aanmerking te komen? (zie voorwaarden website). Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie, voorwaarden en om je in te schrijven

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven