Rabobank Coöperatiefonds steunt lokale projecten

Hockeyvrouwen

Jaarlijks is via het Coöperatiefonds € 100.000 beschikbaar voor projecten die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefomgeving in de regio Sneek-ZuidwestFriesland. Dit bedrag keren we in vijf rondes uit. In 2019 kregen in totaal 64 initiatieven een bijdrage.

De uitslag van de tweede beoordelingsronde (30 maart 2020) is bekend. Van de 23 ingediende aanvragen ontvangen 13 initiatieven een bijdrage. Een aantal aanvragen is in verband met uitstel van het betreffende project vanwege de Corona-maatregelen in overleg met de aanvragende organisaties doorgeschoven naar de volgende beoordelingsronde in juni.


Geen uitreiking cheques

We zijn er trots op dat we via het Coöperatiefonds met deze beoordelingsronde een totaalbedrag van € 19.000 terug kunnen geven aan de samenleving in onze regio. Helaas is het door de maatregelen in verband met het coronavirus deze keer niet mogelijk de cheques persoonlijk te overhandigen. De organisaties hebben hun cheque daarom per post ontvangen.

Welke projecten krijgen in deze ronde een bijdrage?


Lees de uitslag van de beoordelingsronde van 30 maart (PDF)

Ook een aanvraag doen?

De volgende uitkeringsronde van het Coöperatiefonds van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland is op 17 juni 2020. Dien uw aanvraag uiterlijk een week van tevoren in via het aanvraagformulier op onze site.

Heeft u vragen over ons Coöperatiefonds, mail deze naar cooperatie.sneek-zwf@rabobank.nl

Sneek, 10-4-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn