Rabobank verhuist in Balk

Pinautomaat

Per 1 januari verhuist de Rabobank in Balk naar It Hoekstee 1. In het nieuwe kantoor wordt het Rabo Contactpunt gevestigd dat op dinsdag- en donderdagmiddag is geopend van 13 tot 17 uur. U kunt hier terecht voor het regelen van dagelijkse bankzaken. Een adviesgesprek is mogelijk op afspraak. Dit kan zowel overdag (buiten de openingstijden) als ’s avonds, en ook in het weekend. 

Vrijdag 29 december is het Rabobankkantoor aan de Dubbelstraat 6 voor het laatst geopend. Vanaf 2 januari is het nieuwe pand aan It Hoekstee geopend.

Pinnen blijft voorlopig mogelijk op de Dubbelstraat

In het nieuwe kantoor is geen contant geld aanwezig. We zoeken momenteel naar een nieuwe locatie voor een geldkiosk in het centrum van het dorp. De geldautomaat en de sealbagautomaat (voor zakelijk storten) blijven daarom gevestigd aan de Dubbelstraat tot deze nieuwe locatie wordt geopend. Wilt u contant geld storten? Dat kan op  onze kantoren in Lemmer, Joure, Sneek of Bolsward.

We blijven betrokken en dichtbij in Balk

“We vinden het belangrijk om betrokken en dichtbij te zijn in Balk en omgeving ”, aldus Bart de Zee, directeur Bedrijven bij Rabobank SneekZuidwestFriesland. “Om deze reden kiezen we nadrukkelijk voor wijziging van dienstverlening en niet voor sluiting van het kantoor. We kennen de klanten en de markt hier op ons duimpje en weten wat er speelt. De 16 medewerkers die in de regio Balk wonen en/of werken zijn vaak ook vanuit hun privé situatie betrokken bij de buurt. Zo zijn we ook al jaren actief sponsor van het verenigingsleven in Balk en ontvangen jaarlijks meer dan 40 verenigingen steun van de Rabobank. Die lokale betrokkenheid zit in onze genen en zal altijd blijven.” 

Rabobank al 106 jaar in Balk

De Rabobank in Balk werd in 1911 opgericht en is dus al 106 jaar geworteld in de Balkster gemeenschap. Regio Balk eo behoort toe aan Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland, één van de grotere lokale Rabobanken in Nederland. Met vier kantoren, zeven contactpunten en meer dan dertig geldautomaten in de Friese Zuidwesthoek is Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland  de grootste financiële dienstverlener in de regio.

Sneek, 6-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn